Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Jared nevet lehet anyakönyve...

A Jared nevet lehet anyakönyveztetni vagy csak a Járedet?

Figyelt kérdés
Tudom ez is gáz lesz, de Jaredet úgy ejtem, ahogy írják vagy Dzsered?

2022. aug. 18. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak a Járedet. Hogy hogy ejted az már a te sarad meg a szerencsétlen gyereké.
2022. aug. 18. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A Járed rajta van a listán. A Jaredet úgy lehetne engedélyeztetni, ha úgy van írva, ahogy ejtik: Dzsáred vagy épp mit találnak ki rá kiejtésileg.

Ezért vannak olyan agyament magyar írású, anyakönyvezhető nevek, mint: Dzsindzser, Dzsesszika, Dzsamal, Dzsasztin.

2022. aug. 18. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Járed anyakönyvezhető. Így is kell kiejteni. A Jaredet is így leírva kellene kiejteni.
2022. aug. 18. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Angol kiejtéssel max fonetikusan leírva fogják engedélyezni.
2022. aug. 18. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Csak Dzseredként.
2022. aug. 18. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Hivatalosan úgy kell ejteni ahogy írva van. Ha Dzserednek akarod ejteni akkor ilyen írásmóddal kell kérvényezni is.

De erre jó ellenpélda a Cintia amit kb mindenki Szintiának ejt, pedig az külön adható, tehát a Cintia C-vel ejtendő. Persze ezt senki nem tudja és nem is fogja ellenőrizni, úgy ejted ahogy akarod, más kérdés hogy a többi ember nem feltétlen úgy fogja...

2022. aug. 18. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szomszédunk kisfia Joel.

Dzsoelnek mondják.

Hivatalosan tehát ő is Joel lenne??

2022. aug. 18. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7es, igen, hivatalosan Joel. Nekem is van ismerősöm aki ezt a nevet adta a gyereknek, és fel voltak háborodva hogy a kicsi neve Dzsoel és nem Joel, nem értették miért így hívom.
2022. aug. 18. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az en ferjemnek majdnem hogy ez a vezetekneve, es a J -> Dzs, a vege pedig mint " -ed " - id lesz.

Magyarorszagon nem lehet ezeket a neveket ugy anyakonyveztetni,hogy ne nevessek ki a gyereked,ha egy olyan orszagba megy ahol valoban gyakori nev a neve. Raadasul egy magyar nevhez,hogy neznek ki ezek a nevek. Miert nem tudjak emberek elfogadni,hogy ez nem kulonlegesen hanem rohejes, smemi kozotok ezekhwz a nevekhez es megis paradeztok. Akinek meg vegyes gyereke van meg megszegyenulve erzi magat,hogy a sok bolond magyar ujhullamos miatt ki vannak rohogve.

2022. aug. 18. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá; de szerintem kérvényezd, hogy Jarent, ha nincs még az MTA összes név -listában -nem tudom, most nem néztem, hogy van-e már ilyen név pl. -; és akkor így kiejtve is cool, magyarosan, ahogy írva van, de angolosan is cool. :):)
2022. aug. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!