Azt, hogy nekem nem tetszik. Túl régies, de régen is olyan erőltetett volt. Valóban könnyen gúnyolható.
A régies nevek közül még a Jolántól kapok sikítófrászt. Annak az eredetije, a Yolanda szép név, de nálunk valószínűleg nem adható.
Én azért nem adnám a gyereknek, mert hátránya lehet belőle. Gúnyolhatják.
9-es!
A hangzása miatt nevezte a gyereked lenkének.
Pelenka —-> pe/lenke 😀
12-es
“Túl régies”
Mindegyik név régi:
Réka
Emese
Áron
Ábel
Rómeó
Attila
Géza
Mária
Léna
Minden név régies.
Kivéve, amikor 2015-ben, az illegálisan betörő “migráns” nő a Nyugati pu-on kezdett vajúdni, kórházba vitték, mikor be kellett mondania a gyerek nevét, kijelentette, hogy azt akarja, a neve legyen Nyugatipályaudvar.
Sokat cikkeztek erről a bulvárban.
A görög Heléna és a keresztény Magdaléna ( Magdolna) név becézett alakja a Lenke.
De az orosz/szláv Lénát is becézik Lenkének.
15.: Pedig bizonyított tény, hogy se a túl öreges, se a túl extrém nevek nem tesznek jót a viselőjének. Sok ember sajnos név szerint ítél, ami hülyeség.
Szörnyű.Egyszerre öregnénis,és gyerekes, semmi elegancia,kecsesség nincs benne, színtelen, egyhangú, élettelen nekem ez a név, bocsi ♥
Leonóra nevet esetleg becézhetnéd így, aztán majd,ha nagyobb lesz,és mást gondol, átszokhatna a Leára,Nórira,Nórára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!