Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos lesz a kisfiam és...

8 hónapos lesz a kisfiam és még mindig 3x kel enni éjszaka, másnál is elöfordult ez? Meddig tartott nálatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 4 hónaposan leszoktattam róla.ez csak rajtad múllik,hogy meddig tart.
2010. nov. 4. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szoktataod le róla,akkor akár két évesen is felkel enni. Már korábban lekellett volna erről szoknia. Nézeges a neten erről szakemberek véleményét.
2010. nov. 4. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
20 hónapos a kisfiam, de még 1-2x ébred szopizni. Nekem nem volt szivem leszoktatni, próbáltam. Nem esik nehezemre felkelni hozzá. Ismerösök körében az a tapasztalat, hogy 2 éves koruk körül maguktól átalusszák az éjszakát. gy én várok.
2010. nov. 4. 21:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de pont arra lennék kíváncsi hogy lehet leszoktatni? Amugy nagyon eleven, nincs nagyon idöm itt ülni és keresgélni azért is kérdeztem olyanokat akiknek vannak tapasztalataik ezzel kapcsolatban...
2010. nov. 4. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
bocs az off-ért, de ez engem is érdekelne, hogy lehet leszoktatni róla, mert a bartátnőm kislánya is 3* kel enni éjjel és nem tudja mitévő legyen. (szintén 8 hónapos a kislány)
2010. nov. 4. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én véletlen jöttem rá mi a megoldás erre a problémára (legalább is nálunk úgy néz ki beválik) Mikor felkeltem tejet melegíteni neki a cumiját odaadtam hogy addig se sírjon és tudjon aludni az apukája. Mire beértem visszaaludt... Gondoltam oké, másnap már csak a kis cumit adtam oda neki egyből és vissza aludt, 3 napja csinálom ezt már eggyel kevesebbszer kel éjszaka a kis cumiért is, gondolom ha mégis éhes lenne csak sírna és nem tudna visszaaludni. Most vagyunk 4 hónaposak.
2010. nov. 4. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Pár napja volt ez az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nálunk a kajaadag emelése hozta meg a várvavárt áttörést.EGYSZER KELÜNK!!!! :) Hajrá,és írjátok meg,nektek is beválik-e!Nem tudom ezt érthetően írtam-e a kommentben,de nálunk ez úgy sikerült,hogy a reggeli előtti kelésnél kapott kevesebbet,és onnantól egész nap többet evett.

2010. nov. 4. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi 9 hósak vagyunk,és mi is legtöbbször 3 szor kelünk,de ahogy az elöttem szóló is írta,a kaja adag növelése esetén többet alszik,kevesebbszer kel.
2010. nov. 4. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Nappal miket és mennyit eszik? Ha éjjel azért kel, mert éhes, akkor nappal nem evett elég tápláló kaját. Biztos, hogy azért kel, mert éhes??
2010. nov. 4. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:
a cumi nekünk is bejött, de ha úgy érzem, nem evett eéeget napközben, inkább megszoptatom.
2010. nov. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!