A Babivital tejital milyen minöségü? A Müllerben láttam és a többi tejitalhoz képest szerintem nagyon olcsó.
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 20:40
1/3 anonim 

válasza:

Én nagyon elégedett vagyok a mülleres babkajákkal,és baba termékekkel.
2/3 anonim 

válasza:

A finnyás kisfiam megissza, úgyhogy én ilyet veszek neki. 1090 Ft, míg a többi fajta junior tejital 1800 körül van. Ebből iszik reggel és este is 200-260-at, mikor milyen kedve van. Nagyon szereti, pedig korábban tényleg bajlódtunk a tápszerekkel, csak a méregdrága Beba, meg a nagyon vaníliás Humana jó éjt tápszert itta meg.
Ez is enyhén vaníliás, de nem annyira édes, mint a tápszerek. Tényleg olyan tejszerű.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csajok egy próbát akkor megér..
2010. nov. 5. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!