Melyik popsitörlő váltbe a legjobban?
Figyelt kérdés
okt. 22. 20:27
12/15 anonim válasza:
A Dm szenzitív mandulakivonatos popsitörlő vált be a legjobban nekünk. Más márkák túl nedvesek vagy túl száraznak bizonyultak, illetve mindezek mellett árban is jó. Valóban, mint ahogy már írták előttem, a nyitófül ragasztója a vége felé nem a legjobb, de én rászoktam hajtani azt a részt, ahol már nincs benne termék és a kis kosarunkba beszorítom a pelenkák közé, így nem szárad ki.
13/15 anonim válasza:
1es vagyok
Amúgy én dmben vettem ilyen műanyag dobozos popsitörlőt 3at. Aztán mikor azt elhasználtam ment bele a 99% vizes. De igazából bármilyet bele tudsz tenni. Úgy hiába ragasztós meg egy idő után nem zár a füle az szép nedvesen tartja. Nagyon ajánlom.
14/15 anonim válasza:
Nézve a korábbi válaszokat: minek pontozzátok le bárkiét? :D Az volt a kérdés, hogy kinek mi vált be legjobban, attól, hogy valakinek más, attól az még ugyanolyan valid válasz...
Na mindegy, szóval sok próbálgatas után nekünk is a Sudocrem Sensitive vált be, de a Rossmann sajátmárkás sem olyan rossz. A Pampers számomra rém büdös és tocsog (ennek ellenére nem pontozom le, aki azt szereti...:) ) Nekem szempont pl., hogy ne legyen illatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!