Melyik popsitörlő váltbe a legjobban?
Figyelt kérdés
okt. 22. 20:27
1/15 anonim válasza:
Nekem a dm-es 99%os víztartalmús. Rossmannak is van hasonló az is kb ugyanilyen jó.
2/15 anonim válasza:
Sudocrem sensitive. Sokat próbáltunk, de ez vált be a legjobban.
3/15 anonim válasza:
Rossmannos. A dm-es nekem azért, nem, mert mindig leszakadt a nyitó fül, de nagyobb baj, hogy egyszerre kijött "száz". Ezeken kívül mást nem próbáltam.
4/15 anonim válasza:
Imádtam a tesco zöld sajátmárkásat ameddig műanyag kinyithatós volt. Amióta csak visszahajthatós öntapadós azóta a minősége is pocsék lett.
Azóta a zöld pamperst vagy nagyritkán a rossamann sensitive sajátmárkásat veszen
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
okt. 22. 21:13
6/15 anonim válasza:
Pampers Aqua Pure ami most már Pampers Harmonie Aqua néven kapható.
7/15 anonim válasza:
Nekem a Neogranormon baby. A dmesből is szoktam venni, de az nem elég nedves és tényleg sokszor húsz kijön egyszerre.
10/15 anonim válasza:
Rossmann 99% víz, de amúgy nekem sokszor abból is csopoosan jön. Bármi másnál amit próbáltam, nekem a kendő anyaga kellemetlen tapintású volt. De nem próbáltam túl sokfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!