Amióta babátok a ti szülinapotok sem olyan fontos?
Hülye kérdés, és igazából annyira nem izgat, de most, hogy van egy 5 hónapos babám..és semmi szülinapi érzésem nincs..ráadásul a férjem pont ma este sokáig dolgozik.
Szerettem volna egy kis pihit, fürdőt venni, kaját rendelni étteremből...mert elmenni nem tudunk..segítségünk nincs..
Napközben barátnőztem, de azért a szülinapi este, mégiscsak szülinapi este..
Egy kicsit szomorkás vagyok, de mindegy..
Annyira nem gáz, csak egy picit elszomorodtam, de a kislányomat mindennél jobban imádom!!
Voltatok már így ti is??
http://www.youtube.com/watch?v=xotoDy5806Y
Nagyon Boldog Szülinapot, és kívánom, hogy a továbiakban még sokkal boldogabb szülinapjaid legyenek!!!!!!!!!!!!!!
nekem áprilisban van a szülinapom, 3 nappal később született a kisfiam, így nekem idén ez volt a legboldogabb szülinapom és a legszebb ajándékot kaptam! őt. :)
a továbbiakban gondolom az övé lesz hangsúlyosabb, de azért remélem egy kis megemlékezés lesz rólam is! :)
Szioka!
NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK NEKED!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=wguNX3nAlCE
Tudod nekem aprilisba volt a szuletesnapom. Vettunk egy tortat meg egy bort meg kaptam egy szep viragot is a ferjemtol. De igazabol nem volt meglepetes mert ott voltam mikor vettuk oket...sajnos a ferjemet meg a sajat szulinapjara is emlekeztetni kell nem hogy masera.
Nem direkt csinalja,O egyszeruen ilyen...ettol fuggetlenul nagyon szeret.
Juliusba meg a fiunknak volt az elso szulinapja. Kissebb bulit csinaltunk a baratokkal majd mi kulon a csalad 3-asba is megunnepeltuk. Sajnos kulfoldon elunk igy a nagyszulok nem tudtak reszt venni rajta.
En raadasul olyan vagyok aki nagyon szeret meglepetest,oromet szerezni igy a ferjem es a fiam szulinapjat is en szerveztem.Ferjemen nem volt nagy durranas csak epp reggelire,ebedre es vacsorara is a kedvenceit keszitettem + kedvenc sutiet csinaltam meg torta formaba.
Majd jovore szeretnek meglepetes bulit mert a 30-at tolti :)
16 honapos kisfiu anyukaja
Isten éltessen sokáig!
Remélem most már magaddal is tudsz foglalkozni egy kicsit, és a kádban vagy elnyúlva és éppen lazítasz.
Az idén az én 33. szülinapom a kórházban telt, mert a 8 hónapos fiammal be kellett feküdnöm egy hétre. Máskor eszembe sem jut a szülinapom, most meg mindig szomorkodtam, mikor gratuláló sms-t kaptam. Nem lehetett látogatókat fogadni túlzottan, de a férjem vett egy szeletet a kedvenc sütimből, és behozta nekem a kórházba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!