Amióta babátok a ti szülinapotok sem olyan fontos?
Hülye kérdés, és igazából annyira nem izgat, de most, hogy van egy 5 hónapos babám..és semmi szülinapi érzésem nincs..ráadásul a férjem pont ma este sokáig dolgozik.
Szerettem volna egy kis pihit, fürdőt venni, kaját rendelni étteremből...mert elmenni nem tudunk..segítségünk nincs..
Napközben barátnőztem, de azért a szülinapi este, mégiscsak szülinapi este..
Egy kicsit szomorkás vagyok, de mindegy..
Annyira nem gáz, csak egy picit elszomorodtam, de a kislányomat mindennél jobban imádom!!
Voltatok már így ti is??
Hát igen. Én mindig is nagyon érzékeny voltam a szülinapomra. Mindig sokat vártam tőle és ezért mindig csalódtam is és általában depisen teltek az estéim. Mármint nem az ajándék miatt. Hanem azért mert aug. 20-án születtem és "fiatal" koromban ez mindig egyenlő volt a bulizással, tüzijáték, koncertek stb.. Aztán egyre többször előfordult, hogy nem akadt senki aki eljőjjön velem a tüzijátékra, mert már mindenki unta, de nekem ez kötelező program volt.
De most már 2 gyerkőcöm van és most megint a tüzijátékról és a "bulizásról" szól az a nap. És közben néha azt is elfelejtem, hogy az én szülinapom van. Igazából sokkal nagyobb buli a gyerekek szülinapja. Végülis ha belegondolunk azon a napon az anyukát is ünnepeljük, mert ő hozta világra X évvel ezelőtt azt a picit.
Szóval megértelek, hogy kicsit szomorkás vagy, de ez sajnos ilyen. Majd a gyerek szülinapján "kiélheted" magad.
Addigis hallgasd meg a "Ma van a szülinapom" című dalt az Almától. Én ezzel kívánok boldog szülinapot neked!
Szió!
10-én lesz egy hónapos a kisfiam, és én 5 nappal ezelőtt ünnepeltem a 23. szülinapom. Hát mit is mondjak...?!
Eleve ugy hivták rá fel a figyelmem hogy 2 nap múlva szülinap... és nem tudnak majd felköszönteni igy most teszik meg...
Semmivel nem volt más nap mint a többi...! Semmit nem éreztem, nem volt az a nagy huu de ünnepelhetnékem van dolog!
Hát ez van! Ehhez sztem hozzá kell szokni! Mostmár Ők az elsők, és nem Mi...! Én mindenről lemondanék az Ő javára! Innentől egy darabig, se karácosny se szülinap se névnap...! DE MEGÉRI:))))
Én ezzel kívánok nagyon sok boldog születésnapot Neked:)
boldog szülinapot neked,igyál valami,én iszok az egészségedre is.
Nálam a családom nagyon figyelt arra hogy azért az én szülinapom,az az én szülinapom legyen.Persze már igazából nem várom el annyira,de nagyon jóérzés ha rám is gondoltnak.Attól mert van egy baba,még barátnő,feleség,és lány maradtál.ne légy szomorú.fel a fejjel.örülj neki,hogy csak 1 évvel lettél öregebb.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Miután lefektetted a babád, igyál meg 1 pohár bort vagy sört, vegyél fel egy csini rucit és úgy várd a kedvesedet... aztán jöhet a móka...:) Nincs jobb egy kis szülinapi kényeztetésnél..:)
ISTEN ÉLTESSEN!
Ne légy szomorú, minden megváltozott körülötted. Másabb lesz, mikor majd a babád is boldog szülinapot fog kívánni Neked :)Nekem a 25. szülinapom "kimaradt" pont aznap engedtek haza a kórházból az ikrekkel. Persze első babák, azt sem tudtam, mit hogy kell csinálni, kaptam 2 tortát is, egy halom ajándékot, de valahogy nem fogtam fel. :) Idén úgy fújtam el a gyertyát, hogy az ölemben ültek a kisfiaim. És persze alig várták, hogy egyenek a tortából.
Az, hogy a férjed később megy haza, még nem jelenti, hogy elfelejtene Téged. Öltözz föl csinosan, rendelj valami finomat, és érezzétek jól magatokat! ;)
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Sok boldogságot, egészséget kívánunk neked. ne légy szomorkás, most már a kicsid szülinapján fogod kiélni magad! Ilyen az élet.
puszi neked,
9 hós baba 33 éves anyukája.
Boldog Szülinapot!!!!!!
sajnos ez nálunk is így telt :( juliusban volt a 24 sznom, és hát egyedül ültem itthon az 1 hós fiammal, apa hajnal 2ig melózott :( addig nem bírtam fent lenni. telefonon pontosan 3 smst, köszöntést kaptam, és ennyi volt :( tavaly még buli volt, meg dizsi, strand... amit én akarok, hisz az én napom, de hát most ez így alakult. 23 évig azon anapon én voltam az első, most a fiam jön :) ővé minden napom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!