Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a megoldás a szülés utáni...

Mi a megoldás a szülés utáni depresszióra?

Figyelt kérdés

3 hetes a kisbabám és teljesen ki vagyok készülve. Néha úgy érzem, hogy rám borulnak a lakás falai. 3 hete nem voltam az utcán. Ha sír nem mindig tudom megnyugtatni, még akkor sem, ha babusgatni próbálom. Fáradt vagyok. A férjem 3 műszakban dolgozik és így nincs meg a napi állandó rutin.

Néha úgy érzem, hogy nem is szeretem a kisbabámat.

De nagyon szeretni akarom!!!

Mit tegyek, mert félek, hogy valami rossz lesz, ha nem teszek ellene? A családomat nem akarom terheli a problémámmal, ők sem lehetnek mindig itt, hogy segítsenek.

Adjatok nekem valami ötletet, hogyan lehet ebből kitörni?

2009. jan. 7. 20:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsait!

Már ez is segít, hogy olvasom, túl lehet élni.Erőt ad a folytatáshoz olvasni azokat, hogy mások is hasonló cipőben jártak.

Nagyon fogok igyekezni, hogy időt szakítsak magamra és az apjára is jobban fogok támaszkodni.

Ma meg volt az első sétánk is. Úgy éreztem magam utána, mint akit kicseréltek. Fantasztikus volt!

Holnap ismét sétálunk egyet hármasban és ez már így lesz minden nap!

2009. jan. 8. 17:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a pozitív válaszát és, hogy segítettetek.

Még mindíg nem oldottam meg a problémát, de legalább már keresem rá a megoldást.

Túl lehet élni, mint az a hozzászólásokból is kiderült. Én is túl fogom!!!

Megpróbálok szakítani magamra egy kis időt.

Ma először sétáltunk hármasban a picivel.

Úgy éreztem magam utána, mint akit kicseréltek.

Most már ez napi program lesz!!

2009. jan. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!