Addig mit tudok tenni?
Sziasztok 7 hetes lesz a babám vasárnap tegnap óta hasmenése van tegnap először 2-3 szor hígabb széklete volt viszont ma ahogy tisztába tettem már jött a következő adag és hasmenés állaga van illetve a szaga is megváltozott sokkal büdösebb mint volt ma már kB 6-szor volt ilyen széklete
Holnap viszem orvoshoz de addig is nem tudom, hogy mit lehetne csinálni olvastam. Hogy kiszáradhat illetve tápszeres koraszülött lett kis súlyal így koraszülött tápszert kap
Ma vidd el orvoshoz. Ugyelet, akarmi.
Ne varj ezzel.
Ráér? Tényleg? Esetleg csak kiszárad, belehal, egyebek...
Ne csináld már... Mi fontosabb most ennél? Vidd sürgősségire. Most.
8!
Nagyon remélem! 🙏
De tudod mit? Láttam én ilyet élőben is, ugyanígy koraszülött babával. Az egy nevelőszülő volt, egy icipici koraszülött roma baba volt nála.
És elment úgy az oviba a saját gyerekéért,hogy nem adott a picikének enni. Az a baba úgy sírt... Kérdeztük,mi baja. (Akkor ott dolgoztam). Mondja: Hát éhes.
Ennyit erről. Nincs több kérdésem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!