Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tippek, hogy pl Cefzil antibio...

Tippek, hogy pl Cefzil antibiotikumot hogy adtátok be babának/kisgyereknek?

Figyelt kérdés

Kemeny két héten vagyunk túl, és ma az orvos ezt írta fel, mert nem javul, sőt..

Viszont már kerüli a gyógyszer adag okot is, a kajakra is zárja a száját.. ennek az íze meg borzalmasan erős és rossz.

Meglátja már préselt össze a száját szegény midnen gyógyszerre, pedig még láz csillapító és antibiotikum is kell most napi 2x.. :(

Nektek mi vált be?

okt. 11. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En olbastam h a tetejere zizi cukeot szornak, es ugy jobb az ize. Vagy minden utan kapjon egy kis aprosagot,filleres kis dolgot a boltbol.
okt. 12. 11:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Őszinte leszek: mikor először olvastam az 5-öst, full tapasztalat híján és itt vakarózva, én is azt gondoltam, hogy “mekkora barbàr, te jó ég, szegény gyerek… stb”

Aztán eljött az idő: antibiotikummal NEM szórakozunk… nem lehet csak a felét beadni, sem előbb abbahagyni. Iszonyat szar íze van, próbáltuk keverni is először . Próbáltuk fecskendőbe is: ahaa, az első nyelésig ment mindenféle trükk. MEGJEGYZI mindet, nem hülye!

Annyira erős íze van hogy egyrészt kiérzi, másrészt igaza van aki írta, hogy így nem fogod tudni hogy ha nem eszi hogy a 2,5 ml-ből fél, 1 Mili vagy mennyit keverj, inkább nem keversz mert túladagolni se kéne stb..

Lényeg a lényeg, külön az 5-ösre gondoltam ma a tegnapi és mai tapasztalatokat levonva, és a későbbi kommentjejeit, magyarázatát még nem olvasva (ami teljesen racionális főleg így kontextusba téve, csak annyit mondok:

Mostmár értem, és igaza van.

okt. 12. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, gyors gyógyulást!
okt. 13. 07:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

Egy update-et itt hagyok tanulságul, ha más kezdő idetéved:) : 3 napig borzalmas volt (13 hós), csak erőszakkal tudtuk beadni, midnent próbáltunk addig.. konkrétan lefogva és annyira összeszorította már előre a száját, hogy az ment csak, hogy míg kinyitja mikor ordít…. Fecskendővel adni neki, így nem ment félre már.

Utána kapott egyből jutalom “falatot”, itt most pár korty narancslét vagy gyumi puret.

És a lényeg: a 4. Napon már magától bár szorítja először, mintha megértené mikor mondjuk hogy ez a gyógyulásért kell stb, és már MAGÁTÓL kinyitja hogy legyűrte ezt az iszonyatot… annyira büszke vagyok rá, és talán meg is bízik bennünk, hogy mégis együttműködik. Talán érti is már, nem gondolta volna egyikünk sem…^^

okt. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!