Milyen gyakran szoktatok zenét bekapcsolni a 8-10 hós babátoknak?
Minden nap megnézi-meghallgatja a Gyerekdalok és Mondókák dvdt, ezen kívül nagyon ritkán tévézik, és nagyon ritkán teszek be neki háttérzenét. de én sokat éneklek neki, pedig nincs túl jó hangom de nagyon szereti!
9 hós.
Szia.
Az én lányom 8hónapos,és nálunk majdnem egész nap szól valamilyen zene. Persze nem akkor ha alszik,és nem zavaróan. A manóm nagyon szereti.
Van, hogy 3 napig sem teszek be neki zenét, de van hogy minden nap meghallgatunk 1-1 Halász Jutka albumot.
Viszont énekelni én si nagyon sokat énekelek neki, pedig nekem sincs sajnos jó hangom.
8,5 hónapos
Nem minden nap hallgatunk zenét. Van, mikor rádiót kapcsolok, juventust, de kb. 1-fél óráig megy. Ha zenét hallgatunk, akkor Halász Judit, van hogy több albumot is egymás után. Mikor kisebb volt, pár hónapos, akkor mindig csak a Helikoffer albumot hallgattuk, mostmár többet.
Az autóban mindig 100 folk celsius megy, már apa is fújja kívülről a dalokat :o)
Énekelni minden nap éneklünk/éneklek valamit, általában délelőtt, mikor mondókázunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!