Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos anyatejes kislányomn...

2 hónapos anyatejes kislányomnak nagyon piros a popsija. Mivel kenjem?

Figyelt kérdés
Már próbáltam a sudokremet és a neogranormont is, de nem segítenek. Azok szárítanak és nekem amúgy is nagyon száraznak tűnik. jelenleg a DM-es babylove kenőcsöt használom, de azzal se vagyok megelégedve. A popsitörlő szintén Dm-es. Nincs vmi tippetek? Vegyek bepanthent? Vagy gomba lenne és Canestent? Meg lehet állapítani, ha gomba vagy mindenképpen ki kell próbáljam a kenőcsöt?
2009. jan. 7. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ezek nem használtak, vidd el orvoshoz, megállapítja, hogy mi a kiütés oka, és ad rá kenőcsöt.

Lehet váltani kéne a dm-es cuccokról másra.

(én csak gyógyszertárit használok, és már 7 hós a lányom)

2009. jan. 7. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne használj nedves popsitörlőt, hanem vizes tetrapelussal töröld át a poppiját ilyenkor, utána szárazzal. Próbálhatsz még Bepanthent, de ha gomba, akkor tényleg csak a doki által írt kikevert krém a jó, amiben van canesten is.

16 hós kislány anyucija

2009. jan. 7. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy jön a foga?

Sokszor mosd le neki meleg kamillateával,fürdetheted is benne és nem árt szabadon hagyni ameddig tudod,hogy szellőzzön a popsija.

Kipróbálhatod a Canestent ha gombára gyanakszol.

A Bepanthen is jó.

2009. jan. 7. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Budapesten van egy patika, ahol a saját kevert popsikenőcsük egy csodaszer :)

Én is tippelek a fogzásra, illetve nézd meg a száját, hátha szájpenész, mert az is ilyet csinál.

2009. jan. 7. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ilyen korán jönne a foga? Még nem látszik.. A popsitörlőt mellőzöm pár napig, hátha. Köszi szépen a tippeket!
2009. jan. 8. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi kezdetektől fogva FRANK gyógyszertári kenőcsöt használunk.

Nagyon bevált.Semmi kiütés.Ne használj illatosított,szinezett,alkoholos dolgokat.

2009. jan. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!