Melyik ruha illene egy ilyen fozózáshoz?
Zöld vagy piros ruhacskaba szerintem.
Nálunk az oviban minden évben van fotózás, a kisebb tesókat is szokta fotózni a fényképész
A kislányokon általában piros vagy zöld ruhacska van, fehér csipkevel, harisnyaval.
Mi karácsonyi mintás rugit tettünk rá. Illetve karácsonyi pizsit. Nagyon cuki volt.
Én nem szeretem járni nem tudó babán a szoknyás ruhácskákat, de tudom hogy van, aki igen, így az is opció.
A helyszín stílusától is függ. Mi például olyan stúdióba megyünk, ahol skandináv stílusú, fehér-bézs enteriőr lesz, oda nem illene a piros-zöld kockás karácsonyi szett. Ilyen helyszínhez én inkább valami fehér vagy bézs ruhát választanék arany színű vagy csillogó díszítéssel.
De ha nektek egy faház stílusú, hagyományos piros-zöld színekkel díszített helyszín lesz, akkor mehet a piros kis ruhácska.
Én 8 hónapos kislányra mindenképp kis ruha+harisnyát adnék, a rugi szerintem nagyon kisbabás/pizsamás egy ekkora babának. Ezek a ruhák tényleg a fotózásnak szólnak, meg szenteste legyünk csinik, nyilván nem adja rá az ember hétköznap... (Én se a karácsonyi ruhámban mosogatok otthon hétköznap.)
Ilyesmire gondoltam én is amit a #7 küldött.
Fehér harisnyaval tökéletes szerintem.
Fotos vagyok, karacsonyira ekkora baban karacsonyi tipego szokott lenni vagy karacsonyi pulcsi felsonek. Ruha nem nagyon, de azt vegyel ami neked tetszik, te fogod nezegetni a kepet.
Egyebkent hattertol, kornyezettol is fugg, tudod mi a stilus ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!