Mennyi ruha kellene?
Július 20-ra vagyok kiírva.
Nagyjából mennyi ruhát szerezzek be (body, rugi???)? Inkább rövid ujjúakat vagy ugyanannyi hosszút is?
Milyen méreteket? 56 és 62?
Segítsetek!
56-62 méretet szerezz be, ha véletlenül kisebb kell majd vesz a férjed/rendelsz neten.
Ami szerintem egy praktikus kezdőszett nyári babának
8-10 db rövid ujjú body (lebukja, kakis lesz, legyen váltás)
4 db hosszú ujjú body
3 rövid ujjú vékony rugi
3 hosszú ujjú vékony rugi
2-3 vastagabb plüss rugi ha hűvös lenne
4 talpas vékony naci
1 db kardigán
1-2 vékony sapka
Vehetsz pár zoknit is arra az időre ha csak body lesz rajta a melegben bár az enyémek lerúgták.
Lehet venni nagyon édi kis napozókat de a body ugyan úgy megfelel.
Ha vannak rokonok ne vidd túlzásba, mindenki venni akar majd a picinek valamit és legalább tudsz majd hasznosat kérni. :)
6db talpas kis nadrág
10 hosszú body
8 rövid body
5-6 vékony rugdalózó
2 Vékony kis kardigán
Pár sapka
Ha kislány akkor pár csini kisruha ,fejpánt
Pár db 50es ruhát is szerezz be. A legtöbb babára nagy az 56 az első hetekben.
56,62 legyen több aztán majd ahogy nő,úgy látod miből mennyi fog kelleni.
Én csak arra tudok tanácsot adni, hogy szerezz be mindenképpen 62-es ruhákat is
Én nem tettem, aztán mehettünk születése után egy héttel bevásárló körútra ruhákat venni.
4500 grammos 53 cm-s lányomra kb egy hétig volt jó az 56- ős ruha.(hosszúra jó volt, csak pufi volt a gyerek így minden feszült a hasán.)
Én is úgy jártam mint a 3-as válaszoló.
4,5 kilóval, 55 centivel született a második lányom. Férjemnek venni kellett egy hazavivős vastagabb kezeslábast mert az 56-ba nem fért bele 🙈🤣
Legyen 50es is pár darab. Az elsőnél én is feltankoltam 56 és 62 méretből, erre a gyerek 50cm és 3280g volt, lógott rajta minden. 🤣
A másodiknál és most a harmadiknál már okosabb voltam, ill. érdemes több márkát, az F&F méretpontos, a KIK és H&M nagyobb picit, a Sinsay és Pepco kisebb, mint, ami bele van írva,így ha innen-onnan válogatod össze lesz mindig, ami pont jó és jól áll rajta 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!