Hogyan kell öltöztetni nyáron 1-2 hónapos babát levegőztetés során?
Az időjárásnak megfelelően ;)
Lehet nyáron 20 és 40 fok is.
A lényeg: napfénytől jól védve.
Off: 4-es, van olyan fényvédő, amit 6 hónapos kor alatt lehet használni? Tudtommal nincs ilyen.
Hőségben max egy bodyt, napozót adtam rá, de itthon (udvaron)ruha sem kellett.
6-os, akkor esténként csak vízzel fürdeted? Nekünk a kezdetektől La Roche Posay márkájú fürdetővel fürdették a csecsemősök, illetve mivel a kezdetektől lemezekben hámlott a bőre a csecsemőknek való ekcémás krémet ajánlották szintén ebből a márkából. Már 2 éves és lekopogom, de semmi baja, egy csodaszer. Inkább bekenném ilyen márkájú naptejjel, mint hogy leégjen. (Evidens nem rakom ki a napra, sem kánikulában, hogy hőgutát kapjon, de árnyékban 4 óra után is fog a nap!!!)
Nem kötekedésképpen amúgy.
Köszi 7-es🙂 Én sem kötekedésnek szántam, csak akkor amikor aktuális volt ezerrel kerestem, kérdeztem orvost is, de mind azt mondta, hogy 6 hónapos kor alatti babáknak nincs fényvédő krém.
8-as, valóban nem használtam fürdetőt nagyon sokáig. Teljesen felesleges, se krémet, se semmi kemikáliát nem kentem a babámra. Nekem a kórházban is ezt javasolták. Az én babám bőre is hámlott, az orvos azt mondta ne kenjem semmivel, hozzászokik az új környezethez a bőre és elmúlik, így is történt rövid időn belül. Nem vagyok biomami meg nem is kötekszem amúgy 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!