Mi a véleményetek a Gabi és Johnson's termékekről? (sampon, babaolaj, fürdető)
Figyelt kérdés
Újszülöttet lehet ezekben fürdetni? Ha nem akkor hány hetes hónapos kortól? Addig tiszta vízben kell fürdetni?2010. nov. 3. 21:59
11/22 anonim válasza:
Nálunk a gyógyszertári fürdetőkenőcs vált be az első három hónapban (utána Niveát használtunk), szép puha lett tőle a bőre. Viszont születés után nálunk a kórházban Johnson's fürdetővel mosdatják a babákat, hát az én fiamnak nagggggyyyon durván kiszáradt és tűzvörös lett tőle a bőre, majdnem elájultam, amikor a 2. nap megláttam. És a durva az volt, hogy én vettem észre, és szóltam a csecsemősnővéreknek, hogy inkább ezzel a fürdetővel ne...kb. 1 hét volt, mire helyrejött.
12/22 anonim válasza:
Nálunk is a kórházban Johnson's fürdetőt használták. A fiamnak semmi baja tőle, mi is első perctől használjuk, a gyógyszertári nekünk nem vált be.
14/22 anonim válasza:
Két kisfiam van,1 évesek.A j&j-t én sem szerettem sosem,elég agresszívak,kivéve a sárga pumpás tetejűt(top-to-toe),ezt kaptunk a mamacsomagban,és az első fürdetés otthon ezzel volt megejtve(nagyon pici kell a vizébe).A hidrofilt sosem értettem,az nem tisztít semmit,gyakorlatilag mintha testápolóval fürdödne az ember.A Gabit én is nagyon szeretem,de az egyik fiamnak a hosszas használattól nagyon kiszáradt a bőre.Merem figyelmedbe ajánlani a dm-es Babylove Ultra Sensitiv termékét,ez gyakorlatilag a hidrofil és egy normál fürdető "keveréke",ha még egyszer elölről kellene kezdenem,biztos h ezt venném nekik(a hagyományos kék Babyloveok nem jók).Sajnos az én védőnőm is ilyen volt,annyi különbséggel,h nálunk még csak fel sem merült,h az ő dolga lenne,h felvilágosítson ezekről,neki természetes volt h a gyógyszertáriakat használjuk,de közben azért tudja,h minden anyuka előtt ott a lehetőség a választásra.
15/22 anonim válasza:
De gáz,hogy ilyen a védőnőd, az enyém 24 hetesen összeírta nekem,hogy milyen babaruhákat vegyek :) Amúgy eleinte tényleg a gyógyszertári cucc a nyerő, abban szerintem meg lehet bízni.
16/22 A kérdező kommentje:
Milyen babaruhákat vegyél? Hm nem semmi. Tudom hogy gyorsan növekszik a picúr, de én pl ebben is bajban vagyok. Remélem elég rucija lesz.
2010. nov. 3. 22:37
17/22 anonim válasza:
22:26
ja az én védőnőm is kijött, átnéztük a kelengyelistát, pedig akkor már a a másodikat vártam, úgyhogy tudtam mindent.
Szóval tényleg gáz a védőnőd.
18/22 anonim válasza:
Nekem csak a szülés után, mikor hazajöttünk, akkor írta össze a védőnő, hogy mit hozzon a párom a gyógyszertárból. Lehet, hogy a tiéd is így tervezi. :-)
19/22 anonim válasza:
4 hónapos korig gyógyszertári fürdető, utána Gabi. Hintőporból a Johnsons. Popsikrémmel nagyon puccolunk, mi Sudocremet használunk, de nagyon tudom mindenkinek ajánlani és tényleg sokáig tart a nagy tégely.
20/22 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 hónapos koráig használta azt, amit felírtak. Azóta használunk Gabit, Johnsont és Neogranormon-t. Amúgy én a Johnsont annyira nem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!