Mikor érdemes elkezdeni adni a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon pici kora óta rá vagyunk szorulva a tápszerre, és mihamarabb szeretnék neki gyümit adni. Most leszünk 1hónaposak. Tényleg csak a 4. hónaptól?2009. jan. 7. 17:10
1/5 anonim 

válasza:

Igen, sajna meg kell várnod minimum a 4. hónapot :(
Mi anyatejesek vagyunk, 5,5 hósan kezdtük, de tápi mellett úgy tudom már 4 hósan el lehet kezdeni
2/5 anonim 

válasza:

Mi is tápszeresek vagyunk. Én 10 hetesen kezddtem almának a levével fokozatosan. Először 1 kiskanál .....1 hét után a püréjével próbálkozok. Az most van. Szegényke nem tudja mi az. De a múlt héten reszelt répa levét is kevertem az almához. Jövő héten jön a banán!
11 hetes kislány anyukája
3/5 anonim 

válasza:

Szivem szerint azt írnám, hogy nem normális...
Hogy lehet egy 10 hetes babának már gyümit adni?
A szakirodalom azt írja, hogy igenis a tápos babánál is meg kell várni a 6 hónapot, igaz mindenki már 4 hónaposan adja neki...
Dönts saját belátásod szerint.
Én megvártam a 6 hónapot, a doki is ezt tanácsolta.
4/5 anonim 

válasza:

Régen már 3 hónaposan elkezdték a hozzátáplálást, és egészséges felnőttek lettek!!!
5/5 anonim 

válasza:

csakhogy most mar tobbett tudnak az egeszsegrol mint valamikor.regen egeszseges gyerekek voltak egy ideig,mindig kesobb mutatkozik meg a betegseg.szerintem vard ki legalabb az 5ik honapot.anyatejnel 6dik honapot.nem kell megterhelni a gyomrukat,bird ki mindent szepen lassan,de biztossan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!