Az idő változás kihat a baba viselkedésère?
#1persze, csak tegnap különösen 3x nyűgösebb volt.
#2 a nagyfiam 8 éves, ugyan ez mint a kislányoddal. A babám az meg tegnap katasztrófa volt 😂
Az amúgy nyugis babám mindig nyűgös volt szeles időben. Már minden ételre gyanakodtam, amit megettem, hogy az okozza, mire észrevettem az összefüggést, hogy szeles időben nyűgös. Már majdnem kamaszodik, és a mai napig hat rá a szeles idő. Rosszkedvű, aznap szinte semmi se jó neki.
Magamon is megfigyeltem azóta, hogy megérzem a légnyomás változását.
Őszintén, szerintem ez ugyanolyan jolly joker duma, mint a "biztos fáj a hasa", "biztos melege van" és hasonlók. Tehát amikor ordít a gyerek, holott látszólag minden oké, akkor ezzel meg lehet magyarázni.
Anyósom is mindig ellőtte, amikor babaként nyűgösködött valamelyik. Ebben csak az volt a szép, hogy amikor tök ugyanolyan idő volt 3 napja, akkor is szemrebbenés nélkül legyintett, hogy "front van". Férjemmel egy idő után már izomból kiröhögtük ilyenkor 😃 Amúgy jó a viszony, bírom anyóst, ez most nem fikázás.
Én személy szerint nem vettem észre soha, hogy máshogy viselkedtek volna pl szeles időben vagy nagyobb hőmérséklet-változásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!