Aki egyszer sétál naponta a gyerekével, milyen a napirendetek? Mikor keltek, fekszetek, hová mentek sétálni? Mennyi idős?
9 hónapos a lányom.
Reggel szopizik olyan 7 óra fele, majd még visszaalszik. Fél 9 körül kel fel, játszik, majd 10-kor eszik gyümölcspépet. Kicsit játszunk a járókában, gyakorolja a felállást.
11 óra fele elalszik, 30-60 percre. (attól is függ, hogy mennyi ideig, hogy pontosan mikor ébredt fel). Amikor mi ebédelünk, odaültetem mellénk az etetőszékébe, ilyenkor kap egy babakekszet vagy 1 gerezd narancsot, hogy ő is ehessen (mert kér a mi ebédünkből)
14 óra fele ebédel, húsos pépet, majd lefektetem. Ilyenkor alszik 2 órát. Miután felkelt, beleteszem a járókájába, és eljátszogat, vagy ilyenkor elmegyünk boltba, babakocsival.
6 óra fele uzsonnázik, gyümit. Ha még nem mentünk sétálni, ilyenkor megyünk,ilyenkor Apa is jön velünk. Ha már voltunk sétálni, akkor ilyenkor szoktam letenni a földre, négykézlábazni. Tornázok esetleg, ő meg addig játszik.
8-8:30 fele fürdés, cici, pép és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!