Ez mennyire Normális?
Korababáknak főleg eleinte a korából kb le lehet vonni az intenzíven töltött időt.
Nekem mindkét gyerek szinte mindig aludt kb 2 hetes korig, de utána se voltak sokat ébren, pláne a kicsi. Kb 2 hónapos korig max fél órákat volt fent, 1-2 hetesen meg már az evést is félálomban fejezte be.
34+3 napra született a kisfiam. Teljesen normális, hogy sokat alszik, az én kisfiam is szinte egész nap aludt, csak enni kelt fel és sírni is csak akkor sírt ha éhes volt, egyébkènt nyugodt baba volt. Természetesen ez fog vàltozni a későbbiekben, a te babád is "enyhén koraszülött", 3-4 hónapos koràra valószínűleg behozza a vele egyidőben született babákat minden téren 😊
Az én kisfiam 1,5 éves már azóta és mostmàr örülök ha végre nagynehezen elalszik 🤣🤣
2-3 hónapos korukig mindkét gyerekem csak evett aludt.
Ha éhesek voltak nem is sírtak csak nyöszörögtek. Ma 4 és 10 évesek de a mai napig nyugodt, türelmes gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!