Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mennyire Normális?

Ez mennyire Normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok koraszülött babám 35 hét+3napra született kis súlya volt ezért 3,5 hetet az újszülött intenzíven volt ott azt mondták a nővérek, hogy nagyon nyugodt baba mindent elvisel csak akkor sír ha nagyon éhes ez itthon sincs másképp az éjszakákat is végig aludná ha nem kelteném 3 óránta enni valamikor magától kell fel, hogy éhes nappal is nagyon sokat alszik valamikor többet van ébren valamikor többet alszik holnap lesz 4 hetes
szept. 28. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Ha jól értem most lenne a 40.hétben. Szóval pont úgy viselkedik, mint egy időre született újszülött. És az is normális ha ez változni fog, ahogy nő és érik az idegrendszere.
szept. 28. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Korababáknak főleg eleinte a korából kb le lehet vonni az intenzíven töltött időt.

Nekem mindkét gyerek szinte mindig aludt kb 2 hetes korig, de utána se voltak sokat ébren, pláne a kicsi. Kb 2 hónapos korig max fél órákat volt fent, 1-2 hetesen meg már az evést is félálomban fejezte be.

szept. 28. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Koraszülötteknél (pláne az elején) a korrigált korát kell nézni. Ő most tart kb ott, ahol egy időre született újszülött. Még remgeteget fog változni, de sokat számít az a majdnem 5 hét.
szept. 28. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:

34+3 napra született a kisfiam. Teljesen normális, hogy sokat alszik, az én kisfiam is szinte egész nap aludt, csak enni kelt fel és sírni is csak akkor sírt ha éhes volt, egyébkènt nyugodt baba volt. Természetesen ez fog vàltozni a későbbiekben, a te babád is "enyhén koraszülött", 3-4 hónapos koràra valószínűleg behozza a vele egyidőben született babákat minden téren 😊

Az én kisfiam 1,5 éves már azóta és mostmàr örülök ha végre nagynehezen elalszik 🤣🤣

szept. 28. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

2-3 hónapos korukig mindkét gyerekem csak evett aludt.

Ha éhesek voltak nem is sírtak csak nyöszörögtek. Ma 4 és 10 évesek de a mai napig nyugodt, türelmes gyerekek.

szept. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!