Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 és fél hónapos babának...

6 és fél hónapos babának milyen vizet lehet adni? Forralni kell még? Vagy az is jó amit mi iszunk?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
első babámnak forraltam, a 2.-nak már egyáltalán nem. Tápszeres volt, semmi baja nem lett.
2009. jan. 7. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A babavizeket felbontás után 24 óráig forralás nélkül lehet fogyasztani, azt követően fel kell forralni.

A csapvizet egy éves koráig fel kell forralni.

A buborékmentes ásványvizekkel az a baj, hogy a gyerekeknek nem olyan mennyiségben van szükségük az ásványi anyagokra, ezért nem javasolják kisbabáknak.

Én mindig babavizet veszek, mert nálunk borzalmas íze van a csapvíznek, én sem iszom meg, akkor miért itatnám meg a gyerekkel?

2009. jan. 7. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jó,amit ti is isztok.Forralni már nem kell,a lényeg,h neki való vizet adjatok neki(Jana,Szentkirályi,ezek nem drágák,és van babvíz is ezekből)vagy a Hipp,Humana babavíz(ezek drágábbak).2 gyerekes anyuka
2009. jan. 7. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 6 hós korától nem forralom, és babavizet sem adok.

A babavizet eleve egy nagy biznisznek tartom, mert 24 óra elteltével forralni kell azt is. Na, van literes és nagyobb kiszerelésben. Az én kisfiam napi 400 milinél nem ivott többet, így forralgattam a babavizet. Aztán rájöttem,hogy ennyi erővel a csapvizet is forralhatom neki.

Na,de vissza a kérdéshez:

Nekünk doki mondta,hogy ennyi idősen már ihat rendes csapvizet, mert ugyebár be van vizsgálva...

Most 10 hós a kisfiam, és semmi baja a csapvíztől!

2009. jan. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!