Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vigyem sételni a 3 és...

Hogy vigyem sételni a 3 és fél honapos fiamat, mert utálja az overált nem tud benne ugy mozogni és szrintem ezért sir a séták alatt, vagy melehge van?

Figyelt kérdés
Az overál alatt egy bady és egy plüss rugi van szerintem ennyi kell de akkor lehet az overál tul meleg neki mert mindig tüz forro benne és sir a séták alatt.Mit adjak akkor rá vagy mit csináljak ne adjak overált csak kabátot és egy nadrágot?
2009. jan. 7. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen -5 fokban kell az overál. Én úgy sétáltatom, hogy body, harisnya, plüssrugi, overál, takaró meg lábzsák. 10 perc múlva jéghideg az orra, tehát nincs éppen nagyon melege.

Lehet, hogy a sok ruha zavarja, de anélkül szerintem megfázna. Ebben a hidegben csak egy negyed órára vidd ki szerintem.

2009. jan. 7. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is utálja az overál kéz részét ezért a cipzárt a mellkasáig húzom és adok rá egy extra pulcsit meg takarót. Így elvan. 7 hetes, ha nincs -5 alatt mi másfél órát sétálunk. Semmi baja.
2009. jan. 7. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is egy rugit és egy bodyt adok rá! arra pedig az overál. betakarom+lábzsák és 15 percre ki megyünk! egy 8 hetes kisfiú anyukája
2009. jan. 7. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Én kislányom utál plüss rugiba sétálni, ha pamut rugit adok rá + body + overál, akkor nincs semmi baja. Otthon nem zavarja az anyaga csak ha sétálunk.
2009. jan. 7. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

mi sem használjuk az overall kéz részét ott van a kis teste mellett ha alszik jól elvan ha ébren van akkor kizipzározzuk ha fázik neki úgyis behúzza...

sétához: babakocsiban van bundazsák a lábrészénél egy pléd azzal takarom be a melléig a ruházata body,rugi sapka és kocsikabát nem fázott sose bár az én babámnak is gyakran van melege semmint fázna

2009. jan. 7. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 3.5 hós lányom is utálja a ruhát, igy már nem járunk ki minden nap. Még 8-10 hetesen el is volt, de mostmár....végig ordít, vagy nyüglődik. Én nem overált adok rá, hanem harisnya, rá egy vastagabb nadrág, body, plüss pulcsi, és a kocsikabát, és jól betakarom. Próbáltam overálban, de ugy jobban ordít. Ha behozom, és leveszem róla a sapkát + a kabátot, már vigyorog. Próbáld meg máshogy öltöztetni, bár szerintem ez ilyen korszak most.

2009. jan. 7. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor nemcsak a mi fiunk nem szereti az overált :-)

Én egy rövidujjú bodyt,harisnyát egy kis pulcsit és pluss rugit adok rá.Megy egy vastag plüss kabit,sapit,kapucni...igy megy a pléddel,lábzsákkal,benne pólya-kibélelt kocsiba,és még rá megy + 1 takaró,meg a kocsi takaró.És nem szokott fázni,viszont már így is nehezen mozog és ezért sír

2009. jan. 7. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már nem is próbálkozom az overállal. Ráadni sem lehet a 3 hónapos fiamra. Vettem inkább neki jó meleg kapucnis kabátot. A rugira kap még egy vastagabb gatyót + kiscipőt, felül nem is kell nagyon sokminden rá. Betakarom jó vastag pléddel. Eddig még nem fázott.
2009. jan. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!