Hogy vigyem sételni a 3 és fél honapos fiamat, mert utálja az overált nem tud benne ugy mozogni és szrintem ezért sir a séták alatt, vagy melehge van?

Szerintem ilyen -5 fokban kell az overál. Én úgy sétáltatom, hogy body, harisnya, plüssrugi, overál, takaró meg lábzsák. 10 perc múlva jéghideg az orra, tehát nincs éppen nagyon melege.
Lehet, hogy a sok ruha zavarja, de anélkül szerintem megfázna. Ebben a hidegben csak egy negyed órára vidd ki szerintem.

mi sem használjuk az overall kéz részét ott van a kis teste mellett ha alszik jól elvan ha ébren van akkor kizipzározzuk ha fázik neki úgyis behúzza...
sétához: babakocsiban van bundazsák a lábrészénél egy pléd azzal takarom be a melléig a ruházata body,rugi sapka és kocsikabát nem fázott sose bár az én babámnak is gyakran van melege semmint fázna

Szia!
Az én 3.5 hós lányom is utálja a ruhát, igy már nem járunk ki minden nap. Még 8-10 hetesen el is volt, de mostmár....végig ordít, vagy nyüglődik. Én nem overált adok rá, hanem harisnya, rá egy vastagabb nadrág, body, plüss pulcsi, és a kocsikabát, és jól betakarom. Próbáltam overálban, de ugy jobban ordít. Ha behozom, és leveszem róla a sapkát + a kabátot, már vigyorog. Próbáld meg máshogy öltöztetni, bár szerintem ez ilyen korszak most.

Akkor nemcsak a mi fiunk nem szereti az overált :-)
Én egy rövidujjú bodyt,harisnyát egy kis pulcsit és pluss rugit adok rá.Megy egy vastag plüss kabit,sapit,kapucni...igy megy a pléddel,lábzsákkal,benne pólya-kibélelt kocsiba,és még rá megy + 1 takaró,meg a kocsi takaró.És nem szokott fázni,viszont már így is nehezen mozog és ezért sír

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!