1 év körüli babával repültetek rövid távon? 2-3 órás útról lenne szó.
Figyelt kérdés
Hogy oldottátok meg? Az öletekben ült? Férjemmel ingyen elutazhatnánk pár napra Barbcelonába de félek a repülőúttól.2010. nov. 3. 14:48
1/4 anonim válasza:
az oledben fog ulni egy kiegeszito csattal kel majd a te ovedhez rogziteni
ha szopizik meg, akkor tedd a szajaba a cicit le es felszallasnal, hogy ne duguljon be a fule vagy a cumibol itasd (nyelestol nem dugul be a ful, amugy nektek se art egy egy szem savanyu cukorka)
2/4 anonim válasza:
Szia, én légiutaskísérő vagyok, írj privit nyugodtan és mindenben szívesen segítek!
3/4 anonim válasza:
Mi szeptemberben utaztunk akkor volt 7 hónapos. Krétára mentünk. Semmi probléma nem volt. Még szopott úgyhogy fel-leszálláskor szoptattam egyébként aludt. A babakocsit is rögtön a leszálláskor megkaptuk. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.
4/4 anonim válasza:
Hét hónaposan mentünk Írországba, az 2.5 órás út. Szépen bírta, de vigyél neki tápszert és vizet vagy teát. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!