sziasztok, 1 hónapos babánk nehezen, hangosan sírva tud csak pukizni, kakilni. Probiotikumot kap, nehezen böfizik , de próbáljuk erőltetni, laktáz enzimet is kap. Én már 2 hete tej fehérje diétát tartok (nem veszek észre nagy csodát, de csinálom…). Sokat tornáztatjuk, masszírozzuk, de nem segít, úgy érezzük. Van valami más, ami nektek bejött?
Hordozókendő. Kösd magadra a póz a felhúzott térdekkel és az, hogy rajtad van ellazul, sokat segít. Legalábbis nálunk nagyon bevált. Ill. ha minden kötél szakad akkor a szélcső is jó ha van otthon, ha nagyon szenved+nálunk mindhárom gyereknél a rezgő pihenőszék volt a "kakiszék" abban egyből kinyomtak mindent könnyedén. 😃
szept. 14. 19:00
2/10 anonim válasza:
Élettani a dolog, majd megtanulja kinyomni, de ehhez idő kell.
szept. 14. 19:18
3/10 A kérdező kommentje:
köszi 2 😊Ebből mind van itthon 😄 azt vettük észre, hogy neki valahol feljebb van az elakadás, mert se kaki se puki nem jött ki a szélcsővel eddig (igaz még csak 3x használtuk, de sok rosszat hallottunk róla, így nem merjük sűrűn elővenni)
a rezgős székbe sűrűn betesszük, 5 percig nagyjából elvan benne, de sajnos a várt hatást nem érte el, de használjuk akkor tovább lelkesen😄
hordozókendőt is vettünk már, egyelőre utálja, pólyázni sem tudtam soha, valahogy nem szereti, ha le van kötözve … de akkor elővesszük újra, hátha csak idő kellett neki, mert kézben persze nagyon szeret 😊
szept. 14. 19:21
4/10 anonim válasza:
Idő segít.
Egyébként a tejfehérje mentes diétának is idő kell, előbb a te szervezetedből ürül ki, utána tud csak a babáéból is.
szept. 14. 20:29
5/10 A kérdező kommentje:
igenigen, már több, mint 2 hete tartom, elvileg már éreznem kellene változást… de inkább kitartok, nehogy rosszabb legyen
szept. 14. 21:04
6/10 anonim válasza:
Nekem még az EC póz jött be a sok sok pocaktornán kívül. A probiotikumot csak kúraszerűen alkalmaznám 5 hetente 1 hétig.
Illetve mikor evett akkor próbáltam a lábait felhúzni EC póz szerűen. Akkor ugye megindul a bélmozgás és talán könnyebben kijön.
szept. 14. 21:28
7/10 anonim válasza:
Párduc póz segített kicsit, meg a napi többszöri maszírozás, de klaszisokkal jobb csak az idővel lett. Kb négy hónapos korában múlt el.
szept. 15. 07:07
8/10 anonim válasza:
Nekünk az Espumisan csepp (100 mg hatóanyagú) vàlt be. Evés előtt 6cseppet adunk neki, azóta csak úgy durrogtat.
szept. 15. 11:02
9/10 anonim válasza:
Mi elmentünk egy gyógytornászhoz, ő mutatott gyakorlatokat hasfájásra, azokat csinálgattuk itthon. Megvàltást nem hozott, de sikerült kipréselni pár pukit a gyakorlatok közben. Emellett hasznàltuk még az espumisan cseppeket, az a kakilásban sokat segített. De a legnagyobb gyógyír: az idő. Addig pedig kitartás! 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!