Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami baj?

Lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok koraszülött a babám jelenleg még a koraszülött intenzíven van (csak híznia kell) megengedtek, hogy ma délbe én etessem cumisüvegből inkubátoron keresztül de én az etetés végére nagyon rosszul lettem majdnem elajultam és nem tudom, hogy sikerült - e büfiznie olyan gyorsan történt minden engem elvittek egy másik szobába kB 1,5 órára pihenni és nagyon szigorú látogatási rend van így vissza se tudtam menni utána és annyira aggódom, hogy valami baj lesz
szept. 14. 14:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 2 hetes
szept. 14. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj! Koraszülött intenzíven azért nem olyan amatőrök, hogy hagyják megfulladni a babát ilyen bagatell dolog miatt. Nyilván figyelnek rá.

Próbálj megnyugodni és pihenj! Reméljük, hamarosan hazamehettek és szüksége lesz rád!

Hány hétre született?

szept. 14. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne aggódj, az én babám is volt a picen majdnem egy hetet, más dolog miatt, nekem azt mondták az sem baj ha nem büfizett és bealszik evés közben. Amúgy már 2 hónapos és a mai napig van, hogy az esti etetés közben bealszik, maximum annyi történik, hogy nem sokra rá felébred mert nyomja a levegő a pociját és ki kell venni büfiztetni
szept. 14. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megoldanak egy ilyen egyszerű dolgot, ott sokkal komolyabb dolgokat is megoldanak.
szept. 14. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Az én kisfiam is koraszülöttként érkezett, ennek már másfél éve, 2,5 hetet voltunk a koraszülött osztályon. Teljesen feleslegesen aggódsz, a legjobb kezekben van a babád! Ez valóban egy bagatell dolog, sokkal súlyosabb dolgokat is kézben tartanak az ott dolgozók, véletlenül sem fog megfulladni, nyugi!

Neked pedig jobbulást és kitartást! 😊 A súlyt pikk-pakk behozza majd meglàtod! 😊 Az én fiamról kb 3 hónapos kora körül már meg nem mondta volna senki, hogy koraszülött, se súlyban, se fejlődésben. (34.hét, 1,5 kg)

szept. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!