Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen szánkózott...

Mennyi idősen szánkózott először a babád? Van direkt baba szánkó? Hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Van olyan szánkó aminek a hátulján van egy háttámla, és karok, ebbe beleülteted a babát, és nem esik ki, kényelmesen csücsül.

Azt nem tudom megmondani sajnos hogy hol lehet ilyet kapni.

2010. nov. 3. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és bele lehet rakni mikor már tud ülni, ismerősöm azzal ment vele boltba, és mindenhová télen.
2010. nov. 3. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:

nagyobb bevasarlokozpontokban, hipermarketekben, jatekboltokban

ara 4000ft-tol a csillagos egig rug

ra van irva minden fajtara, hogy hany hos kortol ajanlott

amugy a regi hattamlas fa szankok sokkal jobbak, mint a mai muanyagok, magasabban van a gyerek feneke es pledet is tudsz ala rakni

2010. nov. 3. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én kislányom szánkót fog kapni karácsonyra a nagyitól, akkor lesz egy éves. Rendes fából készült szánkót, aminek van körbe karfája. Megbeszéltük, ha nem kapunk olyat, amin elöl is van csat, akkor majd szerkesztünk rá egyet.

Szerintem a hipermarketekben biztosan sokfélét lehet majd kapni, ezen mi nem is gondolkoztunk, hogy hol vegyük.

Én láttam a neten direkt babaszánkót, műanyagból volt és biztonsági öv is volt benne. 10.000 Ft-ba került.

2010. nov. 3. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt találtam, az én lányom 16 hós, ő sem szánkózott még.

2010. nov. 3. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekunk hasonlo volt/van mint amilyet a 12:39-es linkelt a belest bele kulon lehetett megvenni es atlehet rajta fuzni a pantokat, hogy melegen tartsa a babat. Ekkor 10 honapos volt az unokahugom es nagyon szerette. En altam lent a domb aljan es a tesom meg fentrol engedte le (nagyon pici domb volt nem kell ketsegbe esni).

[link]

Kb. igy nezett ki belessel:

2010. nov. 3. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1,5 évesen ült először szánkóban, sokat sétáltunk a jó nagy hóban, nagyon szerette. Nálunk a páromnak 2 szánkója is megmaradt gyerekkorából, az az igazi fából készült szánkó. A Sparban 1500 forintért vettünk rá nagyon egyszerűen felcsavarozható háttámlát. Nekünk a szánkó adott volt , mi így oldottuk meg.:) A barátnőmmel egyidősek a fiaink, nagyon örültek ők is , mert mivel 2 szánkónk volt, egyikkel őket leptük meg.:)
2010. nov. 3. 13:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! A Decathlonos nagyon tetszik, és az ára is elfogadható, szerintem olyat veszünk neki. :) Úgy várom már, hogy húzhassam, biztos imádni fogja! 11 hónapos a kisfiam.
2010. nov. 3. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
11 hós a lányom és már beszereztük a szánkót. Már húztam a füvön és olyanokat kurjongatott. Lovasszánkózni fogunk(ló húz), így olyan szánkó van, hogy ketten ülünk a gyerekkel rá, hogy fogjam. Gyerekboltokban, tescoban stb...
2010. nov. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!