Pető Aida vagy Pető Dorka?
Nekem nem tetszik a Dorka. Egyrészt mert gyakori másrészt ezek a becézős nevek (Panka, Dorka, Lili stb.) kicsi babának meg kislánynak aranyos, de felnőtt nőnek szerintem nem annyira. Ha már mindenképp így akarjátok hívni akkor Dóra és akkor becézhetitek bárhogy.
Amúgy szerintem Aida:) Ezerszer szebb és különlegesebb, nem fog belőle 2-3 is szaladgálni az vosi csoportban, iskolás osztályban :)
Sőt barátnőmék Alidát akartak adni ( 2 kisfiuk lett) szerintem az is szép nagyon és akkor nincs is 3 magánhangzó egymás mellett (amit egy előző hozzászóló is írt) .
Dorka!!
Az Aida is szép de valóban a Petőhöz nem megy!Két nevet meg sztem hülyeség adni!!Minek???Nem nagyon láttam még,hogy valakit két néven szólítsanak!!Akkor meg minek??Csak foglalja a helyet a személyi igazolványba,meg minden hivatalos ügyintézésnél csak a baj van vele!
Szia.
Nekem a Dorka nagyon tetszik és nem kell szerintem 2 név!
Az Aida annyira nekem nem jön be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!