Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10-11 hónapos babának mit...

10-11 hónapos babának mit adtok reggelire?

Figyelt kérdés

Eddig natúr joghurtot, gyümölcsöt, kenyér haját kapott reggelire (néha elfogadott tojás sárgáját az enyémből).

Kezdi kicsit unni, de amit én kitalálok, hogy jó lenne neki azt nem szokta megenni...

A ti gyereketek mit szeret reggelizni? :)

Tudom, hogy minden gyerek más, de inkább próbálok ki olyasmit, ami másnak bevált, mint tuti netes receptet. Valahogy egyik se jött be neki és elvesztettem a reményt. :)

szept. 2. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Azt amit én is reggeliztem.

Kenyeret, szalámit, tojást, kalácsot, kiflit, sajtot, virslit stb.

szept. 2. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Kefirt kenyérrel, babacsintát, zabkását, rántottát, kalácsot vajjal, kenyeret sonkával, vízben főtt búzadara kását banánnal, babáknak való muffint. Most már egy éves, egy ideje nagyon szereti az overnight oats-ot és a baked oats-ot is, ezeknek nem tudom a magyar nevét.
szept. 2. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Rantotta, tojaskrem, tonhalkrem kenyerrel, szendvics, zab,rizs, hajdina kasa gyumolcsokkel es turoval.

Korozottes kenyer, babacsinta. Most ezek jutottak eszembe hirtelen.

Zoldseget mindig kinalok a nem edes kajak melle. Altalaban paradicsom es uborka, amit megeszik, neha johet paprika is.

szept. 2. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket! :)
szept. 2. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amit én eszem.

Tojást különböző módokon elkészítve: rántotta, tükörtojás, lágytojás, keménytojás, omlett, tortillába tekerve sajttal.

Bundáskenyeret édesen vagy sósan, sonkával és sajttal töltve.

Amerikai palacsintát sok sok friss, szezonális gyümölccsel, vagy joghurttal, vagy lekvárral.

Tejbegrízt.

Melegszendvicset sütőben sütve, pirítós kenyeret felvágottal, sima kenyeret felvágottal, macisajtot, mozzarella sajtot, avokádókrémes kenyeret, többnyire sós péksüteményeket, de néha valami édes is befigyel, sült vagy főtt virslit.

S ezeket mind-mind megeszi. Zöldséget csak az uborkát szereti, ő inkább gyümölcsös.

szept. 2. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit én eszek. Nekünk a védőnő és az orvos is azt mondta, hogy a legújabb tudományos álláspont szerint már a hozzátáplálás kezdetétől minél több alapanyaggal, ízzel érdemes kínálni a picit. Nálunk ez be is vált. Mindent szívesen megkóstol és meg is eszik.
szept. 2. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!