Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az Avrana névről?

Mit gondoltok az Avrana névről?

Figyelt kérdés

aug. 31. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
És milyen betegségre szeded?
aug. 31. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem vmi gyógyszer névnek hangzik.
aug. 31. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az alvadt vér jut eszembe róla.
aug. 31. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi? Életemben nem hallottam, nekem az ugrik be először, hogy ez milyen név?
szept. 2. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Szörnyű.
szept. 5. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Nekem tetszik! De ilyen név nincs Magyarországon, ugye? Ráérésévé csak Aviána nevet találom, ami latin női név, jelentése madárka.

Kicsit olyan az általad említett Avrana név, mintha valami fantasy vagy sci-fi regényből eredne. Akárcsak Arwen Gyűrűk Ura-karakter.

Magyar gyermeknek nem indokolt ilyen nevet adni, ha nincs sem származási, vallási oka! Csupán azért, hogy kitűnjön a tömegből, semmi értelme! Aki ki akar lógni a sorból, az önmagát ítéli kiközösítésre. Szőlőként nem szabad ilyennek kitenni egy gyermeket sem!

Aki felnőttként szeretne érdekes, ritka vagy egyéni hivatalos nevet választani, annak valahol mélyen önmagába kéne néznie, hiszen ennek pszichés okai lehetnek. Kivétel a művésznév! Amit jellemzően eleinte csupán becenévként használnak, majd híressé válás után akár hivatalossá is tehető.

szept. 6. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

Nem tudom, miként alkotta az automata szövegjavító a Ráérésévé szót, amit ő helyesnek is gondol, de én azt akartam írni, rákeresve. :)

szept. 6. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!