Ti, hogy"ismerkedtetek"meg a babátokkal?
Mikor meg született a fiam,örültem neki,de nagyon,utána meg meg ijedtem úristen anya lettem.Mikor a kórházba hozták 3 óránként csak néztem őt,és nem tudtam,hogy nyúljak hozzá,mit kezdjek vele.Haza hoztuk bele telt egy kis időbe mire ő is,én is meg szokta a másikat.Szerintetek normális ez az érzés?
Imádom őt 11 hetes védem mind egy anya tigris,és nagyon sok türelemmel,szeretettel gondozom Őt!!
Mert mikor ezt mondtam anyósomnak szinte lenézve nézett rám:(
Mi is nagyon vártuk őt én is szerettem volna babát minden feltétel adott volt mégis csak néztem eleinte hogy te jóóóó isten itt egy új ember és nem is ismerem, pedig mi hoztuk őt létre stb.
A párom komolyan mondom még jobban szerette eleinte mint én.Sose haragudott rá, mindig imádattal fordult feléje.
Én bevallom őszintén az első 2-3 hónap amíg borzasztó hasfájós volt és sose tudtam mi kéne neki, meg mit hogy csináljak és borzasztóan fájt a mellem végig a szoptatás során, és sírtam és nem tudtam aludni semmit, akkor mindent éreztem csak túláradó szeretet nem..:((
Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, de ahogy telt az idő, megismertem őt, belerázódtunk a mindennapokba SOSE adnám semmiért, ő az életem , imádom, és egy percig se bánom hogy vállaltuk őt :)
Anyósnak meg toll a fülibe :))
Szia ne pánikolj be-ez szerintem is normális.Nekem most 2 hónapos múlta fiam-és most kezdem azt érezni,hogy mekkora felelősség,és hogy néha már elegem van mindenből(ez a napi rutinra vonatkozik).Eleinte nem is gondoltam arra,mennyire megváltozott az életem....csak gyönyörködtem a babában.De most hogy kicsit belerázódtunk érzem azt,hogy Ő tőlem függ-és bizony van hogy megrémíszt a dolog.Hogy már semmi se lesz olyan mint régen.
Hagyj magatoknak időt!És jó babázást
Köszönöm kismamik!
Akkor meg nyugodtam!Azt hittem bennem van a hiba,már kezdtem azon gondolkozni,hogy lehet rossz anya vagyok,mert így éreztem iránta első 2 hónapban.
Nagyon nehéz egy kisembert gondozni éjjel-nappal.De az igaz egy mosoly és olvadok mind a fagyi:D
Anyósommal akivel amúgy sem vagyok jóba,próbáltam elmondani érzelmeim,de hülyének nézet.Azóta meg indult a lavina,minden vagyok csak jó anya nem..Úgy érzem mind ha anyósom féltené tőlem a saját gyerekemet.Nagyon oda van a babámért,és ha tehetné el is venné tőlem a bestia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!