Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti, hogy"ismerkedtetek"meg a...

Ti, hogy"ismerkedtetek"meg a babátokkal?

Figyelt kérdés

Mikor meg született a fiam,örültem neki,de nagyon,utána meg meg ijedtem úristen anya lettem.Mikor a kórházba hozták 3 óránként csak néztem őt,és nem tudtam,hogy nyúljak hozzá,mit kezdjek vele.Haza hoztuk bele telt egy kis időbe mire ő is,én is meg szokta a másikat.Szerintetek normális ez az érzés?

Imádom őt 11 hetes védem mind egy anya tigris,és nagyon sok türelemmel,szeretettel gondozom Őt!!

Mert mikor ezt mondtam anyósomnak szinte lenézve nézett rám:(

2009. jan. 7. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök normális érzés. Nekünk is sok időbe telt, míg összecsiszolódtunk. Most már 6 hónapos és már tudom, mikor mit akar. Én az elején nem is éreztem, hogy az én fiam, fura volt. Lehet megköveztek emiatt, de ez az igazság. De most már...:-)))
2009. jan. 7. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon vártuk őt én is szerettem volna babát minden feltétel adott volt mégis csak néztem eleinte hogy te jóóóó isten itt egy új ember és nem is ismerem, pedig mi hoztuk őt létre stb.

A párom komolyan mondom még jobban szerette eleinte mint én.Sose haragudott rá, mindig imádattal fordult feléje.

Én bevallom őszintén az első 2-3 hónap amíg borzasztó hasfájós volt és sose tudtam mi kéne neki, meg mit hogy csináljak és borzasztóan fájt a mellem végig a szoptatás során, és sírtam és nem tudtam aludni semmit, akkor mindent éreztem csak túláradó szeretet nem..:((

Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, de ahogy telt az idő, megismertem őt, belerázódtunk a mindennapokba SOSE adnám semmiért, ő az életem , imádom, és egy percig se bánom hogy vállaltuk őt :)

Anyósnak meg toll a fülibe :))

2009. jan. 7. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Érdekes, amikor a kórházban voltunk még, ott volt velem végig, én csak néztem, néztem, és gyönyörködtem benne, és nagyon boldog voltam. Aztán mikor hazahoztuk, akkor tudatosult, hogy innentől életem végéig én leszek érte a felelős, nekem kell etetnem, fürdetnem, vígasztalnom, játszani vele, tanítgatni, innentől tőle teszek függővé mindent, magamra akkor lesz időm, ha majd hagyja, nincs többé olyan hogy gondolok egyet, és megyek a fejem után. Éjjelente bizony fel kell kelnem. Szégyeltem magam, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejemben, azt hittem, hogy csak arra szabadna gondolnom, hogy milyen jó nekem, és mennyire imádom. Aztán szép lassan összeszoktunk, egyetlen mosolya kárpótol a sok éjszakázásért, a fáradságért. Imádom nézni, ahogy alszik, ahogy szopizik, az életemet adnám érte. Azóta meggyőztek, hogy természetes hogy ilyen gondolataim voltak, sok mindenkivel előfordul, csak nem mindenki vallja be. Attól még akkor is, és most egyre jobban szeretem. HA anyukám vigyáz rá pár órára, egy órát még jól elvagyok, aztán már csak azt várom, mikor jön már haza. Ez így van jól.
2009. jan. 7. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia ne pánikolj be-ez szerintem is normális.Nekem most 2 hónapos múlta fiam-és most kezdem azt érezni,hogy mekkora felelősség,és hogy néha már elegem van mindenből(ez a napi rutinra vonatkozik).Eleinte nem is gondoltam arra,mennyire megváltozott az életem....csak gyönyörködtem a babában.De most hogy kicsit belerázódtunk érzem azt,hogy Ő tőlem függ-és bizony van hogy megrémíszt a dolog.Hogy már semmi se lesz olyan mint régen.

Hagyj magatoknak időt!És jó babázást

2009. jan. 7. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt megszületett a fiam, attól függetlenül, hogy nagyon vártam nem volt bennem semmi anyai érzés, gyerek voltam a magam számára is, pedig 30 vagyok. Amikor először megáttam, olyan volt, mint az a bizonyos ismerős idegen, akit mindig is ismertél és természetes volt, hogy ott van. Előtte csak messziről láttam babát mégis minden a kezemre állt és természetes a mai napig. És az a legfurcsább, hogy még most is gyerek vagyok magamnak....
2009. jan. 7. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm kismamik!

Akkor meg nyugodtam!Azt hittem bennem van a hiba,már kezdtem azon gondolkozni,hogy lehet rossz anya vagyok,mert így éreztem iránta első 2 hónapban.

Nagyon nehéz egy kisembert gondozni éjjel-nappal.De az igaz egy mosoly és olvadok mind a fagyi:D

Anyósommal akivel amúgy sem vagyok jóba,próbáltam elmondani érzelmeim,de hülyének nézet.Azóta meg indult a lavina,minden vagyok csak jó anya nem..Úgy érzem mind ha anyósom féltené tőlem a saját gyerekemet.Nagyon oda van a babámért,és ha tehetné el is venné tőlem a bestia..

2009. jan. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!