Milyen csizmát vegyek 16 hónapos babámnak télre?
Most ilyen van neki:
Ez bélelt,de gondolom hóban már nem elég.
Ilyenre gondoltam:
De itt azt irták,hogy ez nem tartja a bokát,ez már nagyobb gyereknek való. Akkor milyet vegyek? Elefanten kéne mindenképpen,irtok tippeket?
Miért mindenképp elefanten?
Általában a bőr cipők azok, amik igazán tartják a bokát. Inkább vmi olyasmit keresnék a helyedben.
ezek inkább bakancsok
De hozzáfűznék vmit. Másfél évesen a gyerekeim egyáltalán nem élvezték a telet, a hideget, alig lehetett őket kicibálni. Babakocsival oké, muszáj volt. De ha nem sétál benne, lényegtelen, hogy tartja-e a lábát a csizma vagy sem. Lakásban úgysem mászkál benne, mert megsül a lába.
Így simán jó a bőr bakancs is, mert hóban nem feltétlenül fognak futkosni (ugyanis nem bírja a lábát emelni benne rendesen, és pillanatok alatt kifárad). Illetve jó hótaposó is, mert azt a napi max. fél-1 órát nem gond, ha nem tartja a lábát sztem.
Részemről pedig én tuti nem költenék ennyit (8-10e) egy cipőre, amit alig hord a gyerekem, és hipp-hopp ki is nőtte. valahogy nem érzem át a lényegét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!