Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen csizmát vegyek 16...

Milyen csizmát vegyek 16 hónapos babámnak télre?

Figyelt kérdés

Most ilyen van neki:

[link]

Ez bélelt,de gondolom hóban már nem elég.

Ilyenre gondoltam:

[link]

De itt azt irták,hogy ez nem tartja a bokát,ez már nagyobb gyereknek való. Akkor milyet vegyek? Elefanten kéne mindenképpen,irtok tippeket?

2010. nov. 2. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért mindenképp elefanten?

Általában a bőr cipők azok, amik igazán tartják a bokát. Inkább vmi olyasmit keresnék a helyedben.

2010. nov. 2. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor linkelj már léci valamilyet,de harántemelő nélkülit.
2010. nov. 2. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hónapos a lányom és én is ezt néztem ki neki.Illetve van ebből többféle színű.Ha hótaposót akarsz,az úgysem fogja a bokáját,mert nem bőr.Szerintem ez teljesen jó,nem fog benne csúszkálni a lába és jó hajlékony a talpa.
2010. nov. 2. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt vettem volna 15 hónapos fiamnak,csak nem ment bele a lába.
2010. nov. 2. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

ezek inkább bakancsok

De hozzáfűznék vmit. Másfél évesen a gyerekeim egyáltalán nem élvezték a telet, a hideget, alig lehetett őket kicibálni. Babakocsival oké, muszáj volt. De ha nem sétál benne, lényegtelen, hogy tartja-e a lábát a csizma vagy sem. Lakásban úgysem mászkál benne, mert megsül a lába.

Így simán jó a bőr bakancs is, mert hóban nem feltétlenül fognak futkosni (ugyanis nem bírja a lábát emelni benne rendesen, és pillanatok alatt kifárad). Illetve jó hótaposó is, mert azt a napi max. fél-1 órát nem gond, ha nem tartja a lábát sztem.

Részemről pedig én tuti nem költenék ennyit (8-10e) egy cipőre, amit alig hord a gyerekem, és hipp-hopp ki is nőtte. valahogy nem érzem át a lényegét. :)

2010. nov. 2. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó amit kinéztél. Én hasonlót vettem a fiamnak tavaly télen, szerintem teljesen jó. Mint ahogy írták is, nem órákig szaladgál benne a gyerek. :)
2010. nov. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!