2 hetes babánk, ha ébren van, csak sír. Másnál is volt ilyen?
Sziasztok!
Kisbabánk születése óta, ha ébren van, keservesen, vigasztalhatatlanul sír. Főként éjszaka/hajnalban, de nappal is. Képes 5-7 órát végig sírni. Sokat küzd a bélgázokkal is, de nappal kicsit könnyebben megnyugtatható.
Mióta itthon vagyunk, alig alszunk, kezdünk végkimerülni, és még hol a vége.
Vannak mások is hasonló cipőben? Tippek, trükkök? Olyan jó lenne nyugodtnak és jókedvűnek látni a babánkat.
Bélgáz a sírástól van, mert sok levegőt nyel, ilyenkor még nincs hasfájás. Eszik rendesen? Pelus, ruha, minden ok?
De 5-7 óra az nagyon sok ,ennyit nem tud ébren maradni egy két hetes.
Ha nem költői túlzás ez az 5-7 óra, azért én beszélnék a helyedben a dokival, a biztonság kedvéért is. (Persze van, hogyha nyűgös a baba, akkor 2-3 óra is egy örökkévalóságnak tűnik, pláne ha első baba vagy ti alapvetően csendkedvelők vagytok)
A dokival való konzultáción túl pedig én is, mint az egyik előttem szóló, ajánlom a Biogaia cseppeket, nekem 10 éve volt baba a legkisebb és az egy csoda az a csepp, előtte nagyon küzdött a bélgázokkal és látványosan jobban lett tőle. :) (nem tudom, most mennyibe kerül - akkoriban nagyon drágának számított, de megéri!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!