Kethetes kisbabam miert kakil füzöldet?
Ezidaig sarga volt de tegnapota füzöld! Vigyem orvoshoz? Aggodjak? Volt mar valakinek hasonlo a picievel?
Köszömöm ha valaszoltok.

barátnőm mesélte, hogy az ő babája is zöldet kakilt, és az annak a jele, hogy nem emésztette meg rendesen a tejet. Nem hasfájós? mert akkor azzal áll összefüggésben.
Ina May könyvében meg azt olvastam, hogy a zöld kaki azt jelzi, hogy nem itta ki a "hátsó tejet", a zsírosabbat. ebben aze setben hosszabban próbáld mellen hagyni. vagy talán váltott mellből szoptatni.
én elmennék dokihoz, hogy megnyugodjak.

Én úgy tudom a zöld kaki anyatejeseknél annak a jele hogy sokat evett. Nekünk a kórházba azt mondták a sárgától a zöldig normális a kaki színe.Nekünk is volt zöld, de csak akkor ha valamiért többször kérte a cicit (pl 2 óránként), nálunk tényleg a túletetéstől volt.
Azért hívd fel a védőnőt/dokit.
Ha van módod rá, tényleg mérd le mennyit eszik.
Nagyon köszönöm a valaszokat!! Igen cicizik es szeretnem is ameddig lehet ciciztetni! Sürün eszik,amikor keri adom neki a korhazban is ezt ajanlodtak. Sürün keri de öt tiz percnel tovabb sosem eszik.
Hasfajos ejszakakat nem alszunk. Penteken megyünk dokihoz kontrolra ket es fel hetes pont ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!