Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kethetes kisbabam miert kakil...

Kethetes kisbabam miert kakil füzöldet?

Figyelt kérdés

Ezidaig sarga volt de tegnapota füzöld! Vigyem orvoshoz? Aggodjak? Volt mar valakinek hasonlo a picievel?

Köszömöm ha valaszoltok.

2010. nov. 2. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

barátnőm mesélte, hogy az ő babája is zöldet kakilt, és az annak a jele, hogy nem emésztette meg rendesen a tejet. Nem hasfájós? mert akkor azzal áll összefüggésben.

Ina May könyvében meg azt olvastam, hogy a zöld kaki azt jelzi, hogy nem itta ki a "hátsó tejet", a zsírosabbat. ebben aze setben hosszabban próbáld mellen hagyni. vagy talán váltott mellből szoptatni.

én elmennék dokihoz, hogy megnyugodjak.

2010. nov. 2. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam is kakált zöldet, főleg ha anyatejes. Dokinénk azt mondat, amikor kijött hozzánk első nap, hogy újszülött babánél lehet zöld, sűrűbb, hígabb, sugárba jövő, sőt ha nincs 1 hétig az sem gond.
 3/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel a védőnődet, nekem annyit mondott ha nem sárga hívjam, ismerősnek a hasmenéses babája kakilt a napokban zöldet.
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, a kislányom is gyakran kakil zöldet, ő tápszeres baba. Az én doktornőm azt mondta, h. ne aggódjak, semmi baja, a zöld szín a tápszertől fordul elő.
2010. nov. 2. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyatejes baba, akkor is kakálhat zöldet ha sokat eszik, meg akkor is ha keveset. Mindenképpen mérd a napokban evés előtt és után, hogy megtudd mi áll a háttérben. Ha nyűgösebb vagy sírósabb is mint szokott, illetve többet akar cicizni akkor valószinüleg nem jut el a zsírosabb tejig, ahogy itt előttem már leírták. Próbáld hosszabban ciciztetni.
2010. nov. 2. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a zöld kaki anyatejeseknél annak a jele hogy sokat evett. Nekünk a kórházba azt mondták a sárgától a zöldig normális a kaki színe.Nekünk is volt zöld, de csak akkor ha valamiért többször kérte a cicit (pl 2 óránként), nálunk tényleg a túletetéstől volt.

Azért hívd fel a védőnőt/dokit.

Ha van módod rá, tényleg mérd le mennyit eszik.

2010. nov. 2. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a valaszokat!! Igen cicizik es szeretnem is ameddig lehet ciciztetni! Sürün eszik,amikor keri adom neki a korhazban is ezt ajanlodtak. Sürün keri de öt tiz percnel tovabb sosem eszik.

Hasfajos ejszakakat nem alszunk. Penteken megyünk dokihoz kontrolra ket es fel hetes pont ma.

2010. nov. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!