Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha keveset sír egy 1...

Baj, ha keveset sír egy 1 hetes újszülött??

Figyelt kérdés
Császárral született 3550gr-al 9/10-es apgarral. Eszik rendesen, van rendesen vizelet és kaka is. Azt mondják, hogy egészséges, de én kicsit aggódok emiatt. Csak néha sír egy pár másodpercig vagy maximum fél percig, amúgy tök nyugis.
aug. 21. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, miért lenne baj?
aug. 21. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen. Ma 8 hetes. Csak akkor sír, ha éhes vagy ha bekakilt. Én nem pánikolok, az első lányom is ilyen volt. Most 5 éves. Nyugis gyerekek. Próbáld meg élvezni, hogy nem a sírást hallgatod egész nap.
aug. 21. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam is ilyen volt (őt mondjuk a piszkos pelus se zavarta, mindig lesni kellett, hogy mikor cseréljem, mert nem jelzett).

Most is ilyen kis nyugis, pedig szeptemberben 2 lesz :)

Se a fogzással, se a szeparációs szorongással nem volt bajunk, most kezdi talán a dackorszakot, és most már jobban a fenekemben is van, de még mindig bőven bírható.

aug. 21. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam sem volt az a kimondottan sírós újszülött, baba. De most kisgyerekként is csak akkor sír ha valami komoly baja van.

Pl durva fogzás, nagyobb esés, valaki bántja a játszótéren.

Babaként is csak jelezte pár nyikkanással, hogy valami baja van, oldjam meg.

Persze ha épp mondjuk a wc-n ültem, ő meg akkor ébredt fel és nem reagáltam a nyikkanásaira ahogy szoktam, akkor kiengedte az orgánumot becsülettel :)

aug. 21. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elso 2 hetben az enyem se sirt sokat. Nyugi, bepotolta. 😁
aug. 21. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A kislányom 4 hónapos, alig sír. Csak ha nagyon álmos vagy éhes, de először akkor is csak sikongat 😄 Állandóan mosolyog, de tényleg szinte egész nap fülig ér a szája. Ha nem az én gyerekem lenne,nem hinném el,hogy van ilyen. Újszülöttként is csak evett és aludt,egy hangja nem volt.
aug. 21. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
örül hogy nem üvölt mert fáj a hasa. Teljesen ok.
aug. 22. 07:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!