Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kínáljam a babám,...

Hogyan kínáljam a babám, miből hogy elfogadja a vizet?

Figyelt kérdés
Kislányom 7 hós. Egy csepp vizet sem iszik, élből elutasitja a cumisüveget, ha nem éhes nem kell neki a cumisüveg bármi legyen benne, meglátja , élből eltolja elforditja a fejét mit sem tudva hogy mivel is kínálom. Pohárból próbáltam,pár napig arra rátette a kis kezét emelte is a szájához, szürcsölte de több viz ment a nyakába kb.. aztán nuku, csak nézegeti a poharat nem emeli a szájához pedig mindent is a szájába tesz amit meglát. Fogalmam sincs mivel kináljam, probaltam gyógyszeres fecskendővel adni neki szépen tátotta a száját de kiköpte a vizet és nem kellett neki több, sír ha meglátja a fecskendőt szval abbahagytam. Napi 5x iszik tápszert 100-120ml 3 óranként, éjszaka alszik mint a bunka és 3x eszik szilárd ételt. Pár hete kevesebbet eszik mint ezekelött.Pisil eleget kakil eleget bár ma kevesebbet pisilt. Na a lényeg, mi a bajkarikába adjak neki vizet?
aug. 20. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én kislányom anyatejes, 9 hónapos.

Nem adtam neki cumisüveget, nálunk a svéd itatópohár vált be. Először ő sem ivott szépen belőle, de mostmár nagyon ügyes.

Én fogom neki

aug. 21. 15:22
 12/16 A kérdező kommentje:
én is fogom neki de eltolja.. nézegeti a poharat. :( 10es tudnál adni egy linket erről a nuk pohárról?
aug. 21. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, ilyen pl.: [link]

Én ezt vettem, mert lehet cserélgetni a tetejét, kísérletezgetni, mi válik be, ill. később a szívószálas is jól jöhet:

[link]

aug. 22. 14:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Haha szuper köszi ugyanezt rendeltem meg ma reggel az amazonról, ugyanebben a színben.
aug. 22. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Még egy szavazat a Szentkirályi cseppke palackra

300ft

Egy próbát meg ér

aug. 22. 20:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon élünk :(
aug. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!