Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ìgy leet ültetni egy 8 hònapos...

Ìgy leet ültetni egy 8 hònapos babàt,aki mèg nem ül magàtòl?

Figyelt kérdés
Van egy majdnem 8 hònapos babàm,aki màr nègykèzlàbra àll,hàtrafele halad,tengelye körül forog,hasra ès hàtra is fordul,viszont mivel mèg nem màszik,ìgy mèg nem is ül.Ha ùgy ültetem,hogy előre dől ès nem egyenesedik ki a gerince,vagy ,ha tàmasztom a hàtàt,mintha pihenőszèkben ülne,akkor az jò?Elvileg ìgy nem nehezedik ùgymond a gerincère..Vagy az is kàros?

#8 hónapos #Ültetès
aug. 18. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha elöre döl, azzal éppen tönkreteszed a gerincét.

Miért kellene ültetni?

Az ültetésnél nem a gerincének lesz baja, hanem az izmok nem fejlödnek megfelelöen.

aug. 18. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ültetném az ény gyerekem akkor ült ki magátol mikor elsőnek felállt felhúzta magát bútor mellet aztán popsira esett és onnantól ült is már.
aug. 18. 15:20
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Most teszed tönkre egy életre, gratulálok!

8 hónapos, hova sietteted?

Ülhet egész életében!

Átlagos gyerek mászás után 9-10 hónaposan tanul meg.

aug. 18. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem èn ületetem,hanem anyàmèk,èn is mondtam nekik,hogy nem jò ötlrt,de mondtàk,hogy amìg nem egyenesedik ki ès nem terheli a gerincèt,addig jò🤷‍♀️Ezèrt is kèrdeztem..
aug. 18. 15:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Azèrt ìrtam egyes szàm első szemèlyben,mert gondoltam,hogy mindegy,hogy kit ìrok.
aug. 18. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ültetni! Szólj rá anyudékra! Magától kell neki ezt a saját ütemében megtanulnia. Semmilyen formában nem tesz jót neki!
aug. 18. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Számít, hogy ki ülteti?

Te vagy az anyja, tiéd a felelősség!

Nem lesz attól jobb a gyerekednek, hogy anyád csinálja.

aug. 18. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Rafogod anyadekra, mint egy gyerek.. Grat..ki felelős a gyerekért? Te!
aug. 18. 16:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A gerincnek éppen az a baj, ha nem egyenes.
aug. 18. 16:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom ràjuk,csak mindig azzal jönnek,hogy ők màr felneveltel 2 gyereket,tudjàk,hogy mit csinàlnak..Köszönöm szèpen a vàlaszokat,akkor nem engedem nekik,hogy ìgy ültessèk!
aug. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!