Hogy kezeljem 10 hónapos kisfiam "hisztijét"?
Bocs az off-ért de én is ez miatt vagyok tiszta ideg!
Bár az én kisfiam 15 hónapos épp az előbb vágtam szájon...:-(( nem direkt, hanem olyan hisztit levágott mert nem akart bejönni a kertből és már csurom sár meg víz volt felvettem mert levágta magát a földre erre beleharapott a kezembe de nagyon fájt! Önkéntelenül is odasuhintottam,soha nem csináltam ilyet úgy bánom! Persze nem nagyon de úgy megbántam! Mi a csudát csinálja vele? Persze ettől nem lett jobb...sőt...olyan hisztibe kezdett, hogy lilára ordította a fejét. Aztán jött a sáros ruhák levetése,peluscsere...olaj a tűzre..kész vagyok! Már én is azon töröm a fejem, hogy biztos nagyon útál! :-(
Sziasztok.
Szinten sorstars vagyok :(
8.5 honapos kislannyal.
Anyukam mondta, hogy ugyan ezt csinaltam en is kiskoromban.
Az egyetlen megoldas az volt ha levegonek nezett.Atlepett felettem amikor hisztiztem a foldon.Nem hallotta meg ha uvoltottem stb
Mi most ezzel probalkozunk.Elmondom Neki sokszor, hogy miert nem lehet, de ha akkor is uvolt akkor leteszem es nem foglalkozom Vele amig hisztizik.
Max 5 perc es elcsendesedik.
Szia! Dettó. Én a kezére is rávágok ha nagyon rosszat csinál.NA nem mintha meghatná!Hiába mondjuk el ezerszer Nem szabad akkor is azért is! Ha szép szóval magyarázok akkor is csinálja! Erre mit mondanak az okosok??? Mert ez a válasz ált.h magyarázzam el szépen..Vicc...
Ma már azt csináltam h semmiért nem szóltam csak szépen szinte játszva viccesen.De neki így sem jó:(.Semmi nem jó.Baromi sokat foglalkozok vele pedig!!!Közösen csinálunk dolgokat is! Még is eljátsza ugyan azt amit esetleg 2 nappal ezelőtt amit Nem lehet!És nagyon mérges voltam rá.Újra és újra megcsinálja!..:(
Ne haragudj,de ha neked 10 hónaposan 100-szor elmondtak valamit te megértetted?
Még szerintem elég pici!
Nekem 4 gyerekem van a legkisebb 11 hónapos,de ráhagyom ha cirkuszol így hamar befejezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!