S. O. S. Hogyan kezeljem az őrült hisztijét?!
Szerintem most a nagy meleg miatt is ilyenek,meg hát életkori sajátosság.Vannak időszakok amikor hisztisebbek,ha megfelelően kezelve van,akkor alábbhagy,de idővel újra próbálkozik.Én azt csinálom,hogy amikor jön a hiszti roham,beteszem a szobájába szépen,és megvárom amíg lenyugszik.Azután szépen türelmesen elmagyarázom,hogy nem szabad ilyen csúnyán viselkedni,és természetesen amiért hisztizik az semmi képen nem valósul meg,nem érheti el,nem kaphatja meg.Nekem 2 éves a legkisebb,ez bejött mindháromnál.Egyébként Ő a legakaratosabb hisztisebb a 3 közül.A középsőm már ebben a korban magától szokott bemenni a szobájába amikor jött a hiszti,1 perc ordítás,majd jött,hogy "befejeztem a hisztit,jó leszek".Annyira aranyos szokott lenni:D
Próbáld meg egyébként nem felhúzni magad.Azért jó ha nincs szem előtt amikor hisztizik,mert előbb abba hagyja ha látja nincs közönsége,nem ér el hisztivel semmit.
Türelem nyugalom,szeretet és következetesség,én csak ezt tudom mondani neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!