Milyen felsőlégúti járvány van? Ugye ez nem influenza?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül már nagyon sokan átestek rajta. Én is elkaptam sajnos, hiába vigyáztam. Iszonyatos torokfájással kezdődött, aztán taknyolás, elment a hangom, és ma már köhögök is. Már 5 napja tart a dolog. A kisfiam 4 hónapos. Egyenlőre nem beteg szerencsére, de félek, hogy ő is elkapja, hiszen nap együtt vagyunk. Még szoptatom is, tehát a testi közelség nem elkerülhető. A 4 hónaposnak járó oltást a héten kellene megkapnia. Csak nagyon félek, hogy ha nem is látszanak rajta a tünetek, akkor is lappanghat benne, és úgy nem lenne jó beoltatni. Mondjuk amég beteg vagyok, nem is szándékozom a rendelőbe menni a gyerekek közé.
Szerintetek, mit csináljak? Milyen betegség lehet ez?
2010. nov. 2. 12:33
1/5 anonim válasza:
Nekem a nagyobbik lányom kezdte idén az ovit,és sajnos ő is haza hozta ezt a nyavalyát... Neki is 3 hét volt mire meggyógyult(főleg a köhögés múlt el nagyon nehezen) és mi is elkaptuk apával,de a kicsi lányom szerencsére nem.Nagyon odafigyeltem,hogy ne vegyenek a szájukba mindent,ne egyenek,igyanak egyből és így szerencsére a kicsi lányom megúszta... :) Próbálj nagyon odafigyelni a higiéniai dolgokra,és sokat szellőztessél.
2010. nov. 2. 12:47
2/5 anonim válasza:
Tegnap voltunk az ügyeleten 14 hónapos fiamnak tüszős mandulagyulladása van :( Jó magas lázzal !
2010. nov. 2. 13:13
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Egyenlőre a kisfiamon nem látom, hogy beteg lenne. Nincs láza, nem köhög. Csak nagyon nyűgös, de az lehet a fogzás miatt.
2010. nov. 2. 17:40
4/5 anonim válasza:
15 hónapos a láynom,két hete köhög.Nincs láza,csak kicsit taknyos és nagyon köhög.A doki azt mondta,hogy nem tudja,mi van a levegőben,de minden gyerek köhög most 2-3 hétig.Ja,és én most kezdek rendbejönni,egyszerre lettünk betegek a lányommal.
2010. nov. 2. 19:22
5/5 anonim válasza:
Na most olvastam ezt a kérdést, a fiam a tanácsadáson kapta el az orvosi rendelőben :(
Azóta mindannyian taknyosak voltunk és köhögünk... láz nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!