Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Nagyon kicsi súlyú...

Anyukák! Nagyon kicsi súlyú kislányomnak hogyan tudnék segíteni, hogy hízzon egy kicsit?

Figyelt kérdés

Kislányom 21 hónapos,3600 dkg-al született.6 hónaposan egy betegség miatt egy kilót fogyott,azóta nagyon nehezen tudja magát összeszedni.1 évesen volt kb.6,5 kg.Most 8kg.

Ha beteg egyből röppennek le róla a dekák.Sajnos nem igazán jó evő,sűrűn eszik de keveseket.Igazán kedvence nincs.Sok helyen jártunk már,több irányból is kivizsgálták,igazán nem találtak semmit.Más is jár ilyen cipőben?Mit tudnék vele tenni,hogy hízzon egy kicsit?Vitaminokat,immunerősítőt kap.Válaszotokat előre is köszönöm!

2010. nov. 2. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem ő egyszerűen csak ilyen típus.igaz az a betegségnem tett jót neki,de ha az nem lett volna szerintem akkor is éppen hogy elérné a 10 kilót.

az én kislányom is 21 hónapos és fél évesen csúnya szájfertőzése volt meg vérszegény volt és ezért ő is fogyott egy kicsit kb fél kilót.sokáig vasat szedett,B6 injekciót kapott 6 hétig és már majd egy éve multivitamint adok neki (Vitacolan).ő se jó evő,nem szeret enni.3szor eszik egy nap és még közbe gyümölcs,nasi.

ja és a legfontosabb 10 kiló kereken.

szerintem ne aggódj majd beindul.

ha betölti a 2 évet lehet nekiíratni étvágyjavítót én is fogok a lányomnak.sajnos a nevére nem emlékszem,de ha eszembe jut megírom.

24N

2010. nov. 2. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam keveseket hízott, akkor elkezdtem neki Sinlacot adni, meg tejbegrízt, tésztát, kekszeket. Akkor elkezdett rendesen gyarapodni. Az a baj, h az édesség lehet h hízlal, de nem egészséges. Valami étrendszakértővel kellene beszélned, bár lehet már azon is túl vagytok. Az apuka és te mekkorák vagytok, mert lehet az is számít, h ti is vékony testalkatúak vagytok.
2010. nov. 2. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Vitacolant én is adok neki egy pár napja.Estére még Sinlacot kap ő is.Apuka nálunk hatalmas,én átlagos súlyú vagyok.Az a vicc,hogy van egy 13 éves lányom is,őt azért hordom orvoshoz,hogy segítsen neki lefogyni.Na ő az apja fajta.

2010. nov. 2. 12:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Én összetenném a két kezem ha már 10kg lenne,de ez egyenlőre csak álom.Egyépként nagyon vékonycsontú is.

Itt a hideg idő,gyakoribbak a betegségek és ilyenkor mennek lefelé a nehezen felszedett dekák is.

2010. nov. 2. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:

tényleg húzzátok ki még valahogy ezt a pár hónapot!

két évesen lehet neki adni azt az étvágyjavítót (tényleg nem jut eszembe a neve,de a doki vagy védőnő biztos tudja ha rákérdezel) és akkor sokkal több multivitamin közül is választhatsz.

én is várom nagyon a január 20.-át mert akkor tölti a két évet.

az én kincsem is elég vékonyka,ki vannak a kis bordái.viszont combocskája meg van.

84 cm a lányom és a tiéd?

24N

2010. nov. 2. 12:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló megpróbáljuk kihúzni!Mi jan.29-én leszün 2 évesek.Régen mértünk hosszt,de kb.olyan 80cm lehet.Ha eszedebe jut a neve légyszíves azért írd meg!Előre is köszönöm!
2010. nov. 2. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Még a 74-es bodykat hordjuk.Nálunk a bordácskák nincsenek kinn,de a lába,karja nagyon vékony,combocska alig van,poci annál nagyobb!
2010. nov. 2. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:

meg van ,eszembe jutott "peritol"!!

hallottam még a béres cseppről de arra azt mondták hogy 3 éves kor felett adható.

na mindegy majd meglátjuk ha betölti a két évet.valamit nekünk is muszáj lesz szedni mert a vitacolantólnem jobb az étvágya.

remélem segítettem egy kicsit.

24N

2010. nov. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!