Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell elfoglalni egy...

Hogyan kell elfoglalni egy másfél hónapos babát?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is masfel honapos a babam de sehogy nem kell elfoglalni. Altalaba ott van velunk es nezegelodik. Ha megunja elalszik :D
2009. jan. 6. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az én fiamnak nagyon tetszett már ebben a korban a zenés körforgó és szívesen hallgatta a babazenét is!
2009. jan. 6. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokféleképpen! Olvashatsz neki mesét a hangodat szereti és bár nem érti hogy mit mondasz a hangsúlyokból sokat ért. Én magyar népmeséket játszottam le neki mert Szabó Gyulának végtelenül megnyugtató hangja van, lehet még vele ablak elött állni és mesélni neki - akármiről- hirtelen ezek jutottak az eszembe bár ez csak a töredéke annak amit egy ilyen pici babával lehet játszani a lányom imádta ha plüssállatokat tettem köré nem kell sok csak két három minden oldalon és nézegeti őket vagy ha van otthon kontrasztos anyag pl. zebracsíkos pléd azt imádják nézni szóval az érzékszerveire lehet hatni a legjobban.
2009. jan. 7. 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálok neki nagyon sokat beszélni. Egyébként nálunk is ez a helyzet, rengeteget nézelődik és néha hülyének érzem magam, mert hatalmas badarságokat hordok neki össze. És olyan is előfordul, hogy hiába beszélek, mesélek, éneklek neki, ő csak néz egy pontot és látszólag egyáltalán nem érdeklem őt olyankor.

Én akkor vagyok enyhén letört, amikor már vagy egy fél órája próbálok mosolyt csalni az arcára eredménytelenül, majd anyukám hozzászól a fiamhoz, annyit mond neki, hogy "Jó reggelt!" és a gyerek elkezd tele szájjal vigyorogni. Ilyenkor úgy érzem, hogy én erre soha sem leszek képes...

Egyébként mi is próbálkoztunk többféle zenélős kütyüvel, a tapasztalat az, hogy az elektromos hangúak egyáltalán nem jöttek be eddig (pedig az egyik elég drága volt és csillog villog, világít, béget, meg minden), viszont az egyszerű 20 éves 10 babát megélt kölcsönkapott zenélődoboz hangú forgóért odáig van. Agyba-főbe vigyorog tőle, ha lejár a zene, akkor sír, szóval tekergetem két percenként. A forgójátékot is nézegeti, főleg a piros színeket imádja rajta, de a zenéje annak sem jön be.

Szóval, ha van otthon akármilyen zenélődobozod, akkor próbáld ki.

Jah, és még én azt is csinálom, hogy a lakás különböző pontjain, vagy a konyhában ülünk le, hogy mindig új helyeket és dolgokat lásson. Ez is leköti.

2009. jan. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!