Mit teszel a Mikuláscsomagba,9-10honapos babádnak? (kap egyébként csomagot)
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:27
1/12 A kérdező kommentje:
Nálunk a nagyobb, miatt a kicsinek is kell hogy kapjon,de nincs ötletem hogy mit.
2010. nov. 2. 09:30
2/12 anonim válasza:
Szia!
Én arra gondoltam, hogy hasznos dolgot fog kapni a keresztfiam! Babatea, popsitörlő, popsikenőcs... stb. kinek mire van szüksége. De már eszik pl. Kinder tejszeletet, meg krémtúrót és ilyesmiket azt is kap... Csokit szerintem teljesen felesleges!
3/12 A kérdező kommentje:
Nem kap még csokit!Gyümölcsöt teszek neki a csomagba meg valami játékot csak azt nem tudom még hogy mit.
2010. nov. 2. 09:35
4/12 anonim válasza:
Nálunk anno a 8 hós kisfiam ilyeneket kapott a Mikulástól. (zenélő mikulás figura, keménylapos könyvecske, sípolós gumi állatkák fürdővízbe, mikulásos műanyag ivópohár, plüss hóember hűtőmágnes, ezt ő maga is fel tudta tenni a hűtőre, nagyon szerette/szereti a mai napig ... és néhány hasznos holmi, zokni, harisnya ... persze az is rénszarvas és mikulás mintával:)Most ezek jutottak eszembe!
5/12 anonim válasza:
Nekem 4 nap híján 1éves lesz a kisfiam Mikuláskor. Fog kapni 1 kis csokimikulást, de nem azért, mert meg etetem vele, csak mert ez hozzátartozik az ünnephez. Lesz a csomagban alma, krémtúró, tejszelet, túrórudi, plüss hűtőmágnes, és egy babafogkefe, kb ennyi. Nálunk nincs nagyobb gyerek, ettől függetlenül kap karácsonyra és Mikulásra is ajándékot.
6/12 anonim válasza:
szia!én sütök zabpelyhet kekszet,azt úgyis teszünk ki a télapónak egy pohár tejjel:-)))azt teszek a zacsiba,valami kis fajátékot,mandarint,banánt....
7/12 anonim válasza:
Az én lányom 9 hónapos lesz akkor.
Én játékot veszek neki, talán azt tudja már értékelni. (játszani tud vele)
Már megvettem, egy textil babkönvet, csörög, zörög, sipol, minden oldala más tapintázú, nagyon jól néz ki. Meg két kis brüm-brüm autót. Most arra van rákkattanva, apkámnak van néhány játékautója. Egyet le is nyúlt a minak, itthon vettük észre. indkét autónak a tetején egy nagy gömb van, amit ha pröget akkor zörög, és a szinek váltakoznak rajta.
8/12 anonim válasza:
Szia! Nálunk banán, mandarin, alma, csörgő, zokni, babakönyv (textil, puha) kerül a csomagba.
9/12 anonim válasza:
Színes szaloncukrok és 1 babarágóka.A szaloncukorral játszhat egy kicsit azután majd mennek a fára! :)
10/12 anonim válasza:
9 hónapos lesz úgyhogy az ajándék csak jelképes lesz, lesz benne banán és alma és talán szaloncukor de az csak játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!