Anyukák, hogyan lehet egy 1,5 éves gyereket arra tanítani hogy valakit szeressen, vagy nem?
Anyósom tiszta zizi. Most az a problémája, hogy az unokája nem szereti őt, pedig sokat látja. És azt vágta a fejemhez, mert én úgy nevelem hogy őt ne szeresse. Hát normális?? Mert nem megy az ölébe, ha fel is veszi, jön át hozzám. Nem egy bújós kisfiú.
Tegnap még az is volt a baja, hogy az ölében volt a gyerek, míg én virágot vettem, és annyira sírt a kisfiam hogy jönne hozzám. Persze hogy átvettem, és azt vágta a fejemhez hogy mit gondolok én, csak én tudom megvigasztalni?
Szeretetre megtanítani???
Ne viccelj már.
Anyósod úgy látszik a "tipikus" fajtából való, ne törődj vele, sok kisgyerek ilyen.
az én anyósom (amúgy nem gáz fajta) és a kislányom ritkán találkznak, a távolság miatt, ráadásl őaz a gyereklerohanós fajta, amit a kislányom direkt utál, emrt ő egy félénkebb típus. sokáig "utálta" anyósomat, meg persze minden alkalommal ha találkoztak, idegen volt. most épp itt van anyósom, meghagytuk neki, ha jön, tegyen úgy, mintha a kislányom ott se lenne. eredmény: már aznap este együtt táncoltak, másnap elmentek együtt labdázni (se apa, se anya, ez nálunk nagy szó!), ad neki puszit stb stb. de azért anyósom nem tud kibújni a bőréből, folyton talál vmi igazítanivalót, ne menj oda, várj felhúzom az ingujjadat, várj egy kicsit,t ezt nem szabad azt nem szaabd. az iylsefajta dolgot csak tőlemviseli a kislányom, meg az apjától. úh amikor egyzserre rövid idő alatt több ilyet is mond neki, akkor ha meglátja, rákiabál, hogy nem! és odacsap felé a levegőben....:) én ilyenkorm idnig mondom, hogy nem bánunk így mamával, mamát szeretjük, stb stb. de ennél többet nem tehteke, nem én döntöm el, szeretni fogja e vagy se.
22 hónpaos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!