Mit jelent pontosan az elindulas?
Figyelt kérdés
lanyom tegnap volt 9honapos.par napja elengedi az agyat es megtesz 4-5lepest kapszkodas nelkul,aztan vagy leul vagy ha kozel van valami abba belekapaszkodik.
ez mar elindulasnak szamit vagy meg nem?felirtam a napot mikor eloszor ezt csinalta de nem tudom ez mi.
Olvasgatom hogy mas babaja 10-11-12 hosan indult el,ezert gondolom hogy ez valami mas lehet,probalkozas vagy valami ilyesmi.
2010. nov. 2. 08:01
1/3 anonim válasza:
Kisfiam november 10-en lesz 9 honapos es ugyan ezt csinalja. Pontosan 2 napja kezdte elengedni az ulogarnitura szelet es lepeget par lepest es valami mas butordarabot kap el. Sajnos o meg nem tud leulni igy nagyokat esik ha valami nincs az utjaba amibe belekapaszkodhat. Tegnap este is akkorat esett, hogy 20 percen keresztul nem tudtuk megnyugtatni. :( Mindig nem tudom elkapni. Van olyan, hogy csak az agy mellett lepked ovatosan elengedi, megfogja, elengedi... de van, hogy a semmi fele elindul es elesik. Szerencsetek van, hogy a babad leul. :) En ezt mar elindulasnak nevezem de remelem meg jelentkeznek masok is.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogy nem tud a babad leulni,igy azert nagyon nehez lehet.nalunk sem mindig sikerult,de par eses utan rajott hogy biztosabb leulni.
Neha szivbajt kapok tolle miket muvel,csak ugy megindula semmibe,akkor elkapom.
Apa azt mondta minden egyes probalkozas nala egy ősz hajszalat jelent.Szoval vajon marad a ferjem fekete vagy felig megoszul?:)
2010. nov. 2. 08:22
3/3 anonim válasza:
nagyon ügyes a babád.szerintem megtette az első önálló lépéseit.azt hogy elindul, talán akkor mondhatjuk, ha kimegy utánad a konyhába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!