Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumi méretet muszáj váltani?

Cumi méretet muszáj váltani?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos

2 hónapos kora óra cumizik de csak alváshoz BIBSel próbálkoztunk de öklendezett tőle

Kipróbáltunk párat de a Philips aventos jött be neki de most megpróbáltam hátha elfogadja a Bibset és igen ma már azzal aludt de ugye ez az 1es méret ami elvileg 6 hónapos korig van aztán váltani kellene a 2esre

Cumizás közbe nagyokat cuppog meg mintha beszökne a szájába a levegő ilyen hangok az előző cumival nem voltam ez azt jelzi hogy nem jó a cumi mérete? vagy az normális

Lehet hogy hülye kérdés de előre köszönöm a válszokat

aug. 9. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves 2! Sírni azon, hogy lepontoztak nem dedós?
aug. 10. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
De 🫣 de engedtessék meg ha már mások is 😁
aug. 10. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem muszáj. Mondjuk mi mindkét gyereknél MAM cumit használtunk/használunk.

Kisfiam nagy baba volt, valahogy mindig kellett neki a korához megfelelő méret. Azóta ő már nem is cumizik :)

Most viszont a kislányomnál a 0-2 hósat használtuk kb 5 hós koráig a 2-6 hósat meg 8-9 hónapos koráig. Nemrég váltottunk a 6+ hónposra. És most 9-10 hó között van. Neki valahogy ez így elég. Szerintem van ilyen és ez nem gond. Tényleg ne tudja lenyelni, de a többi nem lényeg csak kényelmi, meg méretbeli szempont, de lehet teged jobban zavar hogy hány hó van ráirva, mint őt :)

aug. 14. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!