Cumi méretet muszáj váltani?
Kislányom 8 hónapos
2 hónapos kora óra cumizik de csak alváshoz BIBSel próbálkoztunk de öklendezett tőle
Kipróbáltunk párat de a Philips aventos jött be neki de most megpróbáltam hátha elfogadja a Bibset és igen ma már azzal aludt de ugye ez az 1es méret ami elvileg 6 hónapos korig van aztán váltani kellene a 2esre
Cumizás közbe nagyokat cuppog meg mintha beszökne a szájába a levegő ilyen hangok az előző cumival nem voltam ez azt jelzi hogy nem jó a cumi mérete? vagy az normális
Lehet hogy hülye kérdés de előre köszönöm a válszokat
Nem muszáj. Mondjuk mi mindkét gyereknél MAM cumit használtunk/használunk.
Kisfiam nagy baba volt, valahogy mindig kellett neki a korához megfelelő méret. Azóta ő már nem is cumizik :)
Most viszont a kislányomnál a 0-2 hósat használtuk kb 5 hós koráig a 2-6 hósat meg 8-9 hónapos koráig. Nemrég váltottunk a 6+ hónposra. És most 9-10 hó között van. Neki valahogy ez így elég. Szerintem van ilyen és ez nem gond. Tényleg ne tudja lenyelni, de a többi nem lényeg csak kényelmi, meg méretbeli szempont, de lehet teged jobban zavar hogy hány hó van ráirva, mint őt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!