Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumi méretet muszáj váltani?

Cumi méretet muszáj váltani?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos

2 hónapos kora óra cumizik de csak alváshoz BIBSel próbálkoztunk de öklendezett tőle

Kipróbáltunk párat de a Philips aventos jött be neki de most megpróbáltam hátha elfogadja a Bibset és igen ma már azzal aludt de ugye ez az 1es méret ami elvileg 6 hónapos korig van aztán váltani kellene a 2esre

Cumizás közbe nagyokat cuppog meg mintha beszökne a szájába a levegő ilyen hangok az előző cumival nem voltam ez azt jelzi hogy nem jó a cumi mérete? vagy az normális

Lehet hogy hülye kérdés de előre köszönöm a válszokat

aug. 9. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszaj valtani, maximum akkor csak, ha a 0-6 hos cuminak a muanyag resze annyira pici, hogy befer a baba szajaba egeszben a cumi.

Ez egy valos veszely, fulladashoz vezethet, erre tenyleg figyelni kell.

Viszont ha hallgatsz ram, nem szoktatod ra pont a bibsre. Alakja miatt a leheto legrosszabb cumi. Nyilvan a tobbi se jo, de jobb, ha lapos.

En vert izzadtam, mire leszoktattam rola, illetve nem teljesen le, csak egy masik tipusura, en is ezt a cumit vettem neki sajnos, mert akkor meg nem tudtam, hogy nem a legjobb.

aug. 9. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
4 éves koráig 0-6-ősz használtunk 🤷‍♀️ sose tudta volna lenyelni, de legalább nem egy akkora bumszli volt a szájában.
aug. 9. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor váltottam nagyobbra, amikor láttam hogy már befelé áll a szája és könnyen kiesett ha cumizott. Vagyis a gumi része már nem volt elég hosszú, kicsi lett. Neki nem az egyenes gumis, hanem az a fajta jött be, aminek a lapított.
aug. 9. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Azt jelzi hogy az a fajta cumi egy nagy sz@r, csak a hype van körülötte.
aug. 9. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Nincs rá törvény, hogy muszáj lenne. A cumi se kötelező.
aug. 9. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Akkor váltottam, mikor mar nagyon cuppogott rajta, hallatszott hogy már kicsi... 7-8 hónapos volt kb. Nemtudom pontosan... Bibs cseresznyecumija volt. Bérendeltem 8 db-ot hogy ha elhasználodik tudjam cserélni.. Aztán 10 hónaposan meg világosan a tudtomra adta, hogy ő már többet nemszándékozik cumizni 🤣már 1 hónapja tiszta. 🤣🤣 Szóval gyerekfüggő...(hiába próbálkoztam vagy 10 féle cumival mikor megszületett, csak a bibset fogadta el)
aug. 9. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi is bibs cumit használunk alváshoz. Próbáltam lapos fejűt venni neki de egyszerűen nem tudott cumizni vele, csak cuppogott és folyton kiesett a szájából. Most 7 hónapos de még mindig ugyanazt a méretet használja mint korábban
aug. 9. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Kislányom 7 hós lesz és a 0-2 hós cumija van még mindig, fogorvos ajánlotta hogy nem javasolja nagyobbra váltani. MAM márkát használjuk.
aug. 10. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
2-es vagyok: lepontozhattok, de akkoris ez volt 🤷‍♀️ha lepontozás azért van mert nem értesz egyet ezzel, vagy mert te nem így csináltad, akkor inkább fejtsd ki. De ez így dedós.
aug. 10. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van kettes.
aug. 10. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!