Cumi méretet muszáj váltani?
Kislányom 8 hónapos
2 hónapos kora óra cumizik de csak alváshoz BIBSel próbálkoztunk de öklendezett tőle
Kipróbáltunk párat de a Philips aventos jött be neki de most megpróbáltam hátha elfogadja a Bibset és igen ma már azzal aludt de ugye ez az 1es méret ami elvileg 6 hónapos korig van aztán váltani kellene a 2esre
Cumizás közbe nagyokat cuppog meg mintha beszökne a szájába a levegő ilyen hangok az előző cumival nem voltam ez azt jelzi hogy nem jó a cumi mérete? vagy az normális
Lehet hogy hülye kérdés de előre köszönöm a válszokat
Nem muszaj valtani, maximum akkor csak, ha a 0-6 hos cuminak a muanyag resze annyira pici, hogy befer a baba szajaba egeszben a cumi.
Ez egy valos veszely, fulladashoz vezethet, erre tenyleg figyelni kell.
Viszont ha hallgatsz ram, nem szoktatod ra pont a bibsre. Alakja miatt a leheto legrosszabb cumi. Nyilvan a tobbi se jo, de jobb, ha lapos.
En vert izzadtam, mire leszoktattam rola, illetve nem teljesen le, csak egy masik tipusura, en is ezt a cumit vettem neki sajnos, mert akkor meg nem tudtam, hogy nem a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!