Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom tápszeres pótlást...

Kislányom tápszeres pótlást kap, azóta alig pukizik és nagyon fáj a hasa, egész este sír. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Úgy sajnálom szegényt,nem tudom mit csináljak,kamillateát próbáltam de nem nagyon hat...Köszönöm.Ja 4 hónapos.
2009. jan. 6. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
próbálj meg espumisan babacseppet adni neki, hátha segít. én tornáztattam is a manóm lábát, amikor hasfájós volt. lefektettem a hátára és a hasa felé tologattam a lábait, (néha akár 20-25 percen keresztül is). a 2 együtt általában segített. Jobbulást szegénykének:)
2009. jan. 6. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,próbáld ki a mecsek baby teát, vagy ánizsmag tea,ha az előző nem válna be. Nálunk csodákat tett.

7 hetes kislány anyukája

2009. jan. 6. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

irass fel másik tápszert.

Nálunk is ez volt a gond, de a tápszerváltás segített

2009. jan. 6. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Az Infacol nagyon jó. És nem szívódik fel a szervezetébe.
2009. jan. 6. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Én is iratnék neki másik tápszert, aztán kiderül. Mi is hasfájósak voltunk, pedig anyatejet kapott. Espumisant adtam neki minden délutáni étkezésnél, azzal vészeltük át az első 3 hónapot. Pukizott tőle rendesen, és a székelése is rendbe jött! Remélem nálatok is segít!
2009. jan. 7. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nállunk az angol víz segített.
2009. jan. 7. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
SZÉLCSŐ!! patikában vegyél ilyet. egy vékony gumicső, bedugod a popsiba, félreáálsz ( :-) ), és várod a történéseket. Segít távozni a szeleket, és mégsem kell gyógyszert beadnod neki. próbáld ki, rosszat nem tehetsz vele. a csövecskét kb 1,5 cm-re dugd be, de ráérzel majd.
2009. jan. 7. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. jan. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!