Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom felkeltheti a gyereket?

Anyósom felkeltheti a gyereket?

Figyelt kérdés
Egy éves a kicsi, nagyjából minden elintézni valomat próbálom alvasidoben intézni, mivel minden elkoszones eltűnés óriási orditassal működik csak mostanában. Sok segitsegem van anyukám anyosom is vigyáz rá. Anyósom mindig egy nagyon nehéz jellem volt, erőszakos a gyerekkel, sose foglalkozik igazán vele csak ücsörög de amikor csecsemő volt akkor is képes volt az alvó babát felvenni és felébreszteni. Pl születésnapja volt anyosomnak akkor is hogy hát keljen fel mert képet kell készíteni.. egyszóval katasztrófa, de rábiztam többször. Érdekes akárhányszor jöttem haza amikor ő vigyázott rá a gyerek ébren volt és nyafogott és ha megkerdeztem mikor kelt rögtön miután elmentem 5-10 perccel - ez a válasz. És nincs kivetel. Ezt eddig elhittem mostanra nem igazán, mivel anyukámnal egyetlen egyszer ébredt fel negyed órával előbb az érkezésemnél. Ti rakerdeznetek finoman hogy hagyja e aludni vagy felkelti? Hogyan?
aug. 9. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

9-es: elvben igazad van, csak ha a férj anyja nem hagyja az EGY ÉVES gyereket aludni, felkelti, az a gyereknek kifejezetten rosszat tesz. Másrészt utána a gyerek egész nap nyügös, amivel az anyának van jóval több sztressz a nap további részében.

Mivel a férj nincs ott a gyerekkel, pontosabban nem a férj van ott, másrészt meg az ö anyja az, aki nem megfelelöen vigyáz a gyerekre, ezért az anyának jogában áll letiltani a férj anyját.

Itt nem arról van szó, hogy mindkét anyósnak azonos joga legyen, ez csak akkor érvényes, ha az anyósok normálisan bánnak a gyerekkel!

aug. 9. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Simán felkeltik. Az én anyósom is felkeltette a gyereket mindig, mert mi az, hogy alszik, ha ő ott van és látni akarja. Mikor nyűgös volt egyszer és altattam, a sógornőm nekiállt tapsolni, hogy ne aludjon még, mert ő nem akarta... Aztán pillognak, miért szar a kapcsolat.
aug. 9. 22:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Nálunk is volt, hogy a kisagyaban aludt simán bementek a szobába és kivettek. Örülhetnek hogy én vagyok a feleség, más már azt hiszem megmutatta volna hol az ajtó.

Ennek a kamerának utána járok, eszembe nem jutott volna de ha ez kell hát legyen.

aug. 9. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

11-es, de ez csak egy feltételezés, hogy felkelti, a kérdező nincs ott, nem látja, lehet, hogy nem is történik ilyesmi.

"másrészt meg az ö anyja az, aki nem megfelelöen vigyáz a gyerekre, ezért az anyának jogában áll letiltani a férj anyját"

Jaj, legyünk már őszinték, a menyek 95%-a elfogult a saját anyjával szemben és mindig jobb nagymamának fogja beállítani, mint az anyósát. És tetszik vagy sem, a gyerek továbbra sem anyuka tulajdona, nem tilthatja le a másik nagyszülőt, ha a férje megengedi neki, hogy vigyàzzon a gyerekére, mert apukának is joga van arra bízni, akire jónak tartja.

Ismétlem, biztos van olyan dolog, amivel apuka sem ért egyet az anyósa kapcsán, akkor ő is tiltsa le? Akkor nem lesz ilyne probléma, mert senki nem vigyázhat majd a gyerekre, de jó.

aug. 9. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
8%
Az én anyósom is állandóan felkeltette az unokáit ha nála voltak. Csak be lesett rájuk a szobába de már gyerekkel jött ki😅 mindenki tudta ha megy gyereket nézni akkor mi fog történni. De nem szólt neki semki mert igazából aludtak addigra már egy jót a gyerekek.
aug. 10. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne engedd h vigyázzon rá. Kész. Légy határozott. A te gyereket. Vén szipirtyo menjen el. Csak akkor legyen ott ha te is 5 percre.
aug. 11. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!