Anyósom felkeltheti a gyereket?
Figyelt kérdés
Egy éves a kicsi, nagyjából minden elintézni valomat próbálom alvasidoben intézni, mivel minden elkoszones eltűnés óriási orditassal működik csak mostanában. Sok segitsegem van anyukám anyosom is vigyáz rá. Anyósom mindig egy nagyon nehéz jellem volt, erőszakos a gyerekkel, sose foglalkozik igazán vele csak ücsörög de amikor csecsemő volt akkor is képes volt az alvó babát felvenni és felébreszteni. Pl születésnapja volt anyosomnak akkor is hogy hát keljen fel mert képet kell készíteni.. egyszóval katasztrófa, de rábiztam többször. Érdekes akárhányszor jöttem haza amikor ő vigyázott rá a gyerek ébren volt és nyafogott és ha megkerdeztem mikor kelt rögtön miután elmentem 5-10 perccel - ez a válasz. És nincs kivetel. Ezt eddig elhittem mostanra nem igazán, mivel anyukámnal egyetlen egyszer ébredt fel negyed órával előbb az érkezésemnél. Ti rakerdeznetek finoman hogy hagyja e aludni vagy felkelti? Hogyan?aug. 9. 15:23
1/16 anonim válasza:
Simán lehet, hogy felkelti. Ha ilyen erőszakos és megbízhatatlan, akkor minek bízod rà a gyereket?
2/16 A kérdező kommentje:
Mert a férjem is bele szól hogy ne csak anyukám vigyázzon a gyerekre..tudom nagyon gyerekes,de a férjem se látja be hogy az anyjanal gond van az emeleten.
aug. 9. 15:28
3/16 anonim válasza:
Igen, felkelti. De minek?
Vigyázzon rá akkor, ha ébren van.
4/16 anonim válasza:
A férjed akkor szóljon bele, ha ö van ott a gyerekkel.
5/16 A kérdező kommentje:
Ezt egyébként én se értem, hogy ez neki miért jó, amikor foglalkozni nem akar vele. Nem szeret a gyerek vele lenni, megfogja már feszíti magát, löki el magától úgy hogy ha ébren van biztos hogy nem vigyázhat rá. Egyébként is olyan időszakban van hogy mászik után és sír, nem lenne szivem az ordító gyerekem előtt becsapni az ajtót hogy szevasz.
aug. 9. 16:00
6/16 A kérdező kommentje:
4, ezt én is így gondolom, számtalan vitán vagyunk már túl, mégis egy helyben topogunk.
aug. 9. 16:01
7/16 anonim válasza:
Pár ezer forint egy kameratelefonon tudod nézni mit csinál
8/16 anonim válasza:
Nem kell a férjeddel vitatkozni, közlöd vele, hogy anyósod nem úgy bánik a gyerekkel, ahogy akarod, nem bízod rá többet. Ha pattog, akkor egyzserüen kimégy a szobából.
9/16 anonim válasza:
8-as, ez nem így működik. Tetszik vagy sem, a férjnek ugyanolyan gyereke, mint a kérdezőnek, neki is joga van eldönteni, hogy ki vigyáz a gyerekre, ő is beleszólhat, és nem köteles mindenben egyetérteni a feleségével, mert sem a férj, sem a gyerek nem a feleség tulajdona, hogy ő döntsön kizárólagosan mindenben.
Ha a férjnek megfelel, ahogy az anyja a gyerekére vigyáz, ez van. Most ilyen alaoon ő is mondhatja, hogy neki meg valami olyan nem tetszik, amit az anyósa csinál, akkor ő sem vigyázhat rá, mert nem engedim
10/16 anonim válasza:
Vennék egy kamerát. Anyósnak nem kell tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!